Semmi...nem reagál semmire ez a szar. Nem tudom mi van. De rohadtul idegőrlő ez, bent voltam például egy 109$-os versenyen, top10es stackkel, de mostanra már tuti hogy ki is zúgtam...meg minden másról is :S
na, erre pont most beengedett...de már szinte mindegy is
:(:( Vicc tényleg... Én azokról már elrendeztem magam de 2 deeprun megy még azért. Na épp be tudtam lépni... nemtom meddig.
most úgy tűnik helyreállt, csak hát 8-9 versenyem ment, mikor elkezdődött ez a szarság, és mostanra pont sikerült kiesni mindenhonnan, megevett a vak. TY Ipoker!!!
megjött a mobilkliens!
[video=youtube;3GwjfUFyY6M]http://www.youtube.com/watch?v=3GwjfUFyY6M[/video]
Sziasztok hogy van a rake vonás ipokeren cash game-ben? Pl.: egy 10$-os potnál mennyi a rake?
Segítsetek nekem kérlek! Titan Pókerről kérnék véleményeket (előnyöket és hátrányokat) ! Mennyire jó ez a póker terem? mennyi a fish játékos ? Hó elején beszeretnék fizetni egy kisebb összeget valamelyik terembe, és szóba jött ez is :).
Segítsetek nekem kérlek! Titan Pókerről kérnék véleményeket (előnyöket és hátrányokat) ! Mennyire jó ez a póker terem? mennyi a fish játékos ? Hó elején beszeretnék fizetni egy kisebb összeget valamelyik terembe, és szóba jött ez is :).
ipokeren belül tökmindegy hova regelsz, egy playerpool lesz. Kivéve 1 és 2 hálózat, de ami külön van véve úgysem telik, szóval mindegy.
Titan meg érdekes, talán a legjobb terem WH-el egyetemben. Stabil, folyamatosan jó bónuszok, személyre szabott ügyfélszolgálat, belső race-ek, pontok nagyon jó arányú beváltása.
Azonban mégsem ajánlom mint első terem, akkor éri meg igazán ha stabilan minimum 1k, de inkább 2-3k környékén tudsz rake-elni havonta. Megszokni az ipokert és elverni egy FD-t inkább egy kisebb, egyszerűbb teremben érdemes. Winner, Betfair, Betfred,
Én boyle-on játszok, ami ugye az ipoker1 azaz a másodlagos hálózat.
Előtte mybeten játszottam az is detto a másodlagos. Most már több mint egy éve ezen a hálózaton vagyok!
Eddig a dolog úgy nézett i hogy délután 2 től 2-4 asztal este 8ra felment egészen 10-15 asztalig és hajnal 4-5ig lecsökkent 4-5 re, de olyan is volt hogy hajnalban kezdtem f5 körül volt 4 asztal ha nyitottam lett még 2-3 és ez kitartott délelőtt 11-ig!
Az elmúlt 2 napban viszont semmi! Tegnap, szombat délután 6kor felmegyek és 1 asztalon játszottak 4en!!!
nl100 egyáltalán nem volt, bár az utóbbi időben az már tényelg necces volt nyár elején eléggé lecsökkent a 100as asztalok száma, de azt hittem majd visszajön szeptembertől.
De a legbrutálabb tényleg ez a délután 6 volt! Ilyenkor minimum 10asztal ment 50en 4-5 100as és 1-2 200
most 1db 50es en játszottak 4en!
Van valakinek ötelete vagy esetleg tudomása arról hogy mi tröténhetett??
(lehet hogy csak túlparázom , mert most vasárnap 11:30 és megy 4 asztal szóval csoda történt)