Engem 20 perc után engedett most be.. persze a 3k-s free tele van már :/
Fasz@
Hajnalban megyek1 hétre vidékre gályázni.Gondoltam a ma esti versenyen szerzek 1 kis lóvét + a fizu felét is be utalom,és jövőhéten nekiállok cg-t nyomni a teremben. Hát ez kilőve!!!
Szomorú ami itt megy.És még finoman fogalmaztam.
Üdv.
40 perce próbálok regelni (csatlakozas a szerverhez), de nem enged be. Asszem ezt feladom. Majd egy ev mulva visszanezek, hatha addigra ki lesz javitva minden hiba a teremben. Igy nem utalok be.
Üdv
Detto. Ilyen szempontból van még hova fejlődniük. No komment a dologhoz. Főleg, hogy még belépni se lehet a terembe.
Ma sem enged be, múlthéten sem engedet... :(
Azért ha valaki pókertermet csinál, nem egy utolsó szempont ha be lehet lépni...
Szia!
Teszteltük, de itt hihetetlen roham volt. Az informatikai részleg hibázott egyébként, de nem akartunk kockáztatni, és jobbnak tűnt a biztonságos, élvezhető játékért cserébe bevállalni ezt. Azt hiszem, a +1000 eurós freerollpénzzel tudjuk kárpótolni a többséget. Nem volt bekalkulálva, hogy a külföldi partnerek ilyen sikeresen tudják kommunikálni a termet és promóciókat, és az eredetileg csak a magyar közönségnek szóló tesztelési időszak végül 15 ország játékosait vonta be. TANULTUNK BELŐLE, HELYRETETTÜK A DOLGOKAT!
Köszönjük a higgadt, tárgyilagos véleményt. A vakstruktúrás ötlettel kapcsolatban pedig írj a support címre, kipróbáljuk szívesen.
Jokerclick Ügyfélszolgálat
totál gáz,felejtem a termet
lol
Nem baj. Kövi héten jöhet a 4000 euros freeroll. :D
totál gáz,felejtem a termet
Ugyanolyan szar mint múlthéten, nemtudom mit csináltak, de nem sokat fejlődtek.