Cream
Válasz Tir-X kommentjére
2011. szept. 20. 22:52

OMG. 3om, lol :D:D Kérlek mondd, hogy ezt nagyon-nagyon véletlenül írtad :P

hihi Nagyon véletlen volt :D

dfecco23
Válasz Cream kommentjére
2011. szept. 20. 23:11

Tisztelt Support!

Érdeklődnék, hogy olyanféle fejlesztésre sor kerül/kerülhet-e, hogy tudjuk, hogy melyik játékos milyen országból játszik, illetve hogy vannak-e a teremnek TILTOTT országai, ahonnan nem regisztrálhatnak?

Másik kérdés, de ez nem biztos, hogy még nincs megvalósítva. Lehet note-ot, jegyzetet készíteni a játékosokról, ha igen ezt hol érem el, mert néztem de nem találtam.

Illetve várható-e , hogy az osztás gyorsabb lesz, mert ez tényleg élvezhetetlen.

vamcrew
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. szept. 21. 0:51

Lehet valahol már volt, csak elkerülte a figyelmemet, de szükséges befizetni ahhoz, hogy nevezhessek a freerollokra?

dfecco23
Válasz vamcrew kommentjére
2011. szept. 21. 1:05

Lehet valahol már volt, csak elkerülte a figyelmemet, de szükséges befizetni ahhoz, hogy nevezhessek a freerollokra?

Szia!

Nem szükséges, simán játszhatod anélkül is a freerollokat.

Jokerclick
2011. szept. 21. 8:29

Tisztelt Support!

Érdeklődnék, hogy olyanféle fejlesztésre sor kerül/kerülhet-e, hogy tudjuk, hogy melyik játékos milyen országból játszik, illetve hogy vannak-e a teremnek TILTOTT országai, ahonnan nem regisztrálhatnak?

Másik kérdés, de ez nem biztos, hogy még nincs megvalósítva. Lehet note-ot, jegyzetet készíteni a játékosokról, ha igen ezt hol érem el, mert néztem de nem találtam.

Illetve várható-e , hogy az osztás gyorsabb lesz, mert ez tényleg élvezhetetlen.

Szia!

Természetesen igyekszünk az adott országok jogi környezetének megfelelő módon üzemeltetni az oldalt.

A jegyzetkészítés és a leosztásgyorsítás is a teendők (funkcionális fejlesztések) listáján van. A terem indításakor is hosszú volt ez a lista, hisz a jelzett problémák nagy részét mi is ismerjük, de úgy gondoltuk, nem a csapatunk dönt majd a fontossági sorrendről, hanem a játékosok, így tudunk a leginkább az aktuális elvásárokhoz illeszkedő környezetet teremteni.

A kért fejlesztéseket a lehető leggyorsabban működésbe léptetjük majd.

Jokerclick Ügyfélszolgálat

Jokerclick
2011. szept. 21. 11:15

Szia!

Felgyorsultunk ma délelőtt, de még hogy.

kredenc
Válasz Jokerclick kommentjére
2011. szept. 22. 18:37

A free előtt megint megfeküdt. Mondjuk most már számítottam rá...

AArmageddon
Válasz kredenc kommentjére
2011. szept. 22. 20:53

Elképesztő szarvashibák vannak még a szoftverben. Emelek, mögöttem ülő játokosok közül valaki visszaemelt, mikor visszaért hozzám az akció, nem jelentek meg alul a gombok. Szépen lejárt az idő, még a figyelmezetető hang is szólt, de nem lehetett lépni semmit.

kredenc
2011. szept. 22. 22:30

A free előtt megint megfeküdt. Mondjuk most már számítottam rá...

Kicsit később azért nagyjából rendbejött.

Jokerclick
2011. szept. 24. 10:16

Sziasztok!

Megvan a korábbi probléma forrása, nem a szerverekkel, hanem a versenykiírás technikai megvalósításával volt baj. Ez azt jelenti, hogy a holnapi 3000 eurós „Mindenki nyer!” freerollon is 499 játékos vehet majd részt, a későbbiekben pedig a szoftver módosításával már akár korlátlanul lehet majd résztvenni ezekben a versenyekben.

Köszönjük a visszajelzéseket, mindegyikkel foglalkozunk!

Élő ügyfélszolgálat