én azt hittem reg. után egyből final table-re dobott :D
de akkor nem nagyot tévedtem...
Ma este a Jokerclicken.
Ma este összesen 400 euro talál majd új gazdára a Jokerclick garantált versenyeinek köszönhetően.
A legcsábítóbb ajánlataink:
20:00-tól 100 GTD 3 +0.30 és 22:00-tól 250 GTD 5 + 0.50
Ne hagyjátok ki !
nemlátom a lobbyban a 11.én esedékes 150 euro-s freerollt. lesz egyáltalán ? :)
Dehát ha egész nap nem játszik senki akkor hogy szedjük ki a bónuszt. Vki írta hogy 1 asztal is alig jött össze (azon is 3an ültek) és nem is tartott sokáig. És gondolom az se 1/2 asztal volt.
nagyobb biznisz lett volna, ha megveszik a ftp-t...
Dehát ha egész nap nem játszik senki akkor hogy szedjük ki a bónuszt. Vki írta hogy 1 asztal is alig jött össze (azon is 3an ültek) és nem is tartott sokáig. És gondolom az se 1/2 asztal volt.
Üdv.Hát nappal talán 1,2 játékos van.cashen meg max. 0.10/0.20 van 1-2 játékos este talán kicsivel többen.
A program nagyon lassú, a lapkiosztás ill. a pot elvitele nagyon hosszadalmas.Amikor felnéztem szinte nincs soha senki, csak a freeken, ott kb 70-80 induló van/volt.
A terem bónusza nagyon nagyon gyenge.Ha micro téten akarod kiszedni a bonuszt akkor ne is reménykedj.5-10 centesen 2000x kell flopot nézni 1 euro bonuszért.25-50 centesen 400x.enyhén szólva ez rengeteg.Ha NL50 FR 2000 hand alatt 400szor nézel flopot(ami még túlzás is) termelsz kb 50 euro raket.ekkor kapsz 1 euro bonuszt.Feljebb lehet valamivel jobb a helyzet,valaki írta hogy 1-2 ben 25% rakeback,ami még mindig nagyon gyenge egy kezdő teremnek.Ami még negatívum,hogy euro-s asztalok vannak,szóval a rake maximuma nagyobb,mint a jól megszokott dolláros asztalokon,sőt 15-30as téten a max rake FR 5 euro.Tornákon is hasonlóan gyenge a dolog.1euro rakért kapsz 50.000 pontot.1.000.000pont 1 euro a bónuszból,5% rakeback(legalább normális számokkal dolgoznak:D)
Freeroll:csalogatóak nagyon,mivel kevés a játékos,csak az a baj,hogy ha freerollozol folyamatosan,akkor a pénzt az életbe ki nem veheted ezekkel a feltételekkel,mert minden egyes freerollon nyert eurodért 1.000.000 jokerpontot kell gyűjtened.Ami egy megoldás lehet esetleg az az,hogy freerollozol,aztán amit fölé nyersz azt kiszeded.
Remélem időben változtatnak a bónuszrendszeren,mert sosem indul be a terem.
Freeroll:csalogatóak nagyon,mivel kevés a játékos,csak az a baj,hogy ha freerollozol folyamatosan,akkor a pénzt az életbe ki nem veheted ezekkel a feltételekkel,mert minden egyes freerollon nyert eurodért 1.000.000 jokerpontot kell gyűjtened.Ami egy megoldás lehet esetleg az az,hogy freerollozol,aztán amit fölé nyersz azt kiszeded.
Akkor a freeroll oltásomért elnézést....