Hello
2.500 eurós „Nem veszíthetsz" freeroll
Szeptember 18-án és október 2-án 2500 euró összdíjazású freeroll, ahol az utolsó helyezett is részesül a nyereményalapból
Ezt a versenyt merre találom???
Amúgy ezt a versenyt sem találtam:Szeptember 16. - 55 eurós freeroll
Lehet hogy csak én vagyok béna de azért leírhatnátok,hogy hol vannak a versenyek.Esetleg a kezdési időpont is érdekelne.
Előre is köszönöm.
Hello
2.500 eurós „Nem veszíthetsz" freeroll
Szeptember 18-án és október 2-án 2500 euró összdíjazású freeroll, ahol az utolsó helyezett is részesül a nyereményalapból
Ezt a versenyt merre találom???
Amúgy ezt a versenyt sem találtam:Szeptember 16. - 55 eurós freeroll
Lehet hogy csak én vagyok béna de azért leírhatnátok,hogy hol vannak a versenyek.Esetleg a kezdési időpont is érdekelne.
Előre is köszönöm.
Nem tudom ki találta ki ezt a klános történetet de nem hiszem, hogy sok köze van a pokerhez.
Aki ilyen klánokba fog belépni, hogy részesüljön a másik klán tag freerollon nyert pénzének a pár%.-ával, az pont nem az a típusú ember aki +NL100 felett fogja tolni +50VPIP.-el, márpedig ahhoz, hogy egy terem el tudjon indulni kell jónéhány ilyen playa.
Mennyi idő míg megérkezik az aktiváló link az e-mailre?
Mennyi idő míg megérkezik az aktiváló link az e-mailre?
Szia!
A tervünk, hogy egy újfajta online pókerélményt nyújtsunk: ennek keretében a közösségépítést előtérbe helyezzük. Amellett, hogy a különböző pókeres csoportok és barátok saját felületünkön való kapcsolattartását, üzenőfali aktivitását üdvözöljük és támogatjuk, hamarosan beindítunk egy világszerte egyedülálló klánrendszert. A dolog lényege, hogy a hetente induló freerollokon háromféle díjalap van: a játékos a helyezésének megfelelően kap a nyereményalapból, de ugyanennyit kap a klán is, amelynek tagja, valamint a klánvezért is jutalmazzuk minden egyes klántagjának sikeréért. A klán által gyűjtött pénzt szétosztjuk a tagok között; függetlenül attól, hogy az adott versenyen indult-e valaki, kaphat pénzt, ha egy (és persze akár több) klántársa pénzbe ért.
A közösségi élmény, tanulás ezért közvetlen előnyöket jelent majd. A későbbiekben pedig élő rendezvények, versenyek és akár nem póker témájú összejövetelek is létrejöhetnek, ha a közösség akként alakítja a dolgokat.
A célunk, hogy ne mi mondjuk meg, mit és hogyan kell játszani, hanem a közönség kéréseit építsük be a promóciókba és a szoftverbe is.
Ebben az ötletben ott rejlik az összejátszás csírája.
Elvileg néhány pillanat. A Freemail majdnem mindig, a Citromail meg néha megeszi a levelet, nem nagyon tudjuk ezt kikerülni, de írd meg a nicked a supportnak, és megoldjuk.
Jokerclick Ügyfélszolgálat
A promóció határozatlan időre szól, de az biztos, hogy egy hamar nem akarunk kevesebbet adni – legfeljebb többet fogunk :)
Signup
First Name:
jcblokk_firstname_error
Last Name:
jcblokk_lastname_error
City:
jcblokk_city_error
Regisztráláskor ezeket az error-okat kaptam az ékezetes betük miatt. Persze ebből az egyszerű halandó nem fogja kitalálni, hogy most ékezetes betükkel van probléma.
Csak jelzés képpen írom, javítandó! Ja és persze csak a kötelező blokkokra írt hibát, pedig a többibe is írtam ékezetet.
Üdv.