Sze... banda mire beengedett addigra megtelt a nevezés!
Gusztustalan.........................
GRATULÁLOK ÉN IS!!!!! Milyen jó hogy már fizettem is be a terembe, de azt hiszem ezután csak kifizetni fogok!!!
Látja valaki a verseny lobbyjában a nevezőket? Csak mert nekem nemjönnek be a nevek és így nem tudom, hogy sikerült-e beneveznem.
Verseny kezdetekor megint befagy a szerver és 2 óra múlva majd meglátják az emberek, hogy ki menyit nyert XD
Ennyi erővel ki is sorsolhatták volna a pénzt, aki pont bejutott a szerverhiba mellett is (mák), az kap pénzt, a többi nem. Ezt hívják lutrinak.
Látja valaki a verseny lobbyjában a nevezőket? Csak mert nekem nemjönnek be a nevek és így nem tudom, hogy sikerült-e beneveznem.
én fél órája próbálok belépni, egyszer eljutottam odáig, hogy felhasználó név + jelszó... aztán újra csak "csatlakozás a szerverhez".
Tényleg erőteljesen el kell gondolkozniuk, hogy akkor most merre is arccal... :-(
Lol egesznap a 2500e Freere vartam 20 percig kinoztam a belepest erre 499 nincs tobb szabad hely, erre ugyfelmergelodtem reszketek bele :(
Technikai gondjaink akadtak. A hiba kijavítása már folyamatban van. Hamarosan mindenkit értesítünk.
Ez a "Mindenki tapasztalatot nyer" freeroll:D Jeeee!