ahogy elnézem a dolgokat akiknek sikerült nevezni azok se fognak játszani.
izgalmas volt mindenképp ^^
egy nemrég indult teremről van szó, próbálnak kedvezni az embernek, 2500 euro freeroll, amiből az első kieső is kap, érthető hogy mindenki várja, és csalódott hogy nem tud nyerni...de ennyire nem kéne lehordani, meg semmi...
ahogy olvasni a topikot, elég készségesek, és segítőkész a support, tökre rendbe van, elég korrekt attól függően hogy még a semmiiből indul...kicsit lehetne nagyobb megértéssel lenni feléjük. vagy azt hiszitek hogy elindítani egy site-ot olyan könnyű, hogy rögtön két-három hét alatt rendben lesz és tökéletesen fog műxeni? no offense, csak én így gondolom...és ennyi
Méghogy "Villámgyorsan kijátszható bónusz" :)
Ezután mindig féljek leülni cash gamezni, vagy benevezni egy tornára, mert ha 500 fölé emelkedik a beregelt játékosok száma, összeomlik a rendszer??
elvileg neveztem a versenyre,de pont megszakadt megint.utána nehezen sikerűlt belépni ,akkor már nem láttam,hogy benevezett-e.Na gondoltam megpróbálom megint,498 ember már benevezett, hát megint megszakadt.
Ez óriási reklám.Annak az informatikusnak főleg aki ebből valami épkézláb szoftvert tud építeni. :)
Am direkt a verseny miatt vártam itthon egész délután. :(
a bajnokság megszakítva...am csak 498 ember van bent :D
JuhaAasz
Én ezt megértem,de akkor nem kellene ilyen promót indítani,ha nincsen kész a rendszer.Nem ezzel kéne tesztelni a rendszert,mert csak elijesztik az embereket.
De legalább 1-2 embernek nő a hozzászólás száma.
JuhaAasz
Én ezt megértem,de akkor nem kellene ilyen promót indítani,ha nincsen kész a rendszer.Nem ezzel kéne tesztelni a rendszert,mert csak elijesztik az embereket.