Littlemage
Válasz MScarn kommentjére
2008. nov. 23. 11:33

ramesz a idleminer oldalara, 6 peoducts for free, regelsz naluk, majd rajtuk keresztül a Manisonra, aztan befizetsz 50 dolcsit. Bejeelnted, hogy regeltel, meg befizettél. Nekem 2-3 nap mulva küldték a kódokat mind a 6hoz. Manisonban 1 HH-t se jatszottam, miutan megjöttek a kodok, kiutaltam a pénzt.

MScarn
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 23. 12:09

ramesz a idleminer oldalara, 6 peoducts for free, regelsz naluk, majd rajtuk keresztül a Manisonra, aztan befizetsz 50 dolcsit. Bejeelnted, hogy regeltel, meg befizettél. Nekem 2-3 nap mulva küldték a kódokat mind a 6hoz. Manisonban 1 HH-t se jatszottam, miutan megjöttek a kodok, kiutaltam a pénzt.

Tudom, csak nekem már van Mansion-os accountom (meg Bodog-os és FT-es is).

Littlemage
2008. nov. 23. 12:46

s nincs olyan ismerősöd, akinek nincs? pl.

MScarn
2008. nov. 23. 13:50

Majd megoldom valahogy, nem sürgős, még úgyis hanyagolom egy darabig a LA-t, csak gondoltam, megkérdezem hátha tud valaki valami mást.

laca8787
2008. nov. 24. 0:04

Szeva Littlemage!

Te hogy tudtad letölteni a pacific hand grabbert/lucky ace mert nekem az idlee miner weboldalán rámegyek a registeringre kitöltöm jól, mindig a kiszolgáló nem található azt írja ki. Másnál is előfordul ez?
Ki szeretném próbálni a luky ace-on a hand grabbert mert van pt3-am csak grabber nélkül ide nem jó

Littlemage
Válasz laca8787 kommentjére
2008. nov. 24. 0:07

Szeva Littlemage!

Te hogy tudtad letölteni a pacific hand grabbert/lucky ace mert nekem az idlee miner weboldalán rámegyek a registeringre kitöltöm jól, mindig a kiszolgáló nem található azt írja ki. Másnál is előfordul ez?
Ki szeretném próbálni a luky ace-on a hand grabbert mert van pt3-am csak grabber nélkül ide nem jó

én a get all products for free-re kattintottam, s utana azt csinaltam, amit irt.

laca8787
2008. nov. 24. 0:11

ok köcce!! Majd kipróbálom, nemtom lassan itthagyom lehet a lucky ace-t új vadászmezőkre térek. A bónuszt fullra kijátszottam itt a rackeback meg kicsi

Littlemage
2008. nov. 24. 0:46

megcsinaltad a 3k pontot? nekem meg 10 % hatravan.... de fullra kiidegel, hogy 20 percenként megszakad, utana meg nem mukodik rendesen.

laca8787
2008. nov. 24. 11:49

megcsinaltad a 3k pontot? nekem meg 10 % hatravan.... de fullra kiidegel, hogy 20 percenként megszakad, utana meg nem mukodik rendesen.

Aha megcsináltam mondjuk k**va sokat játszottam 300 dollár + az elején a 100 dollár jól jött meg most sajnos majd a 150 dollár jobban örültem volna a 350-nek :(

titcar
2008. nov. 24. 20:12

ugye jól vágom, hogy itt az fd bónusz sosem évül el?

Élő ügyfélszolgálat