egyben, én meg is kaptam.
kiutalás
MB -vel fizettem be először, aztán Neteller -rel is, mert oda akartam kiutalni.
Eltelt kb. 2 hét.
Elindítottam Neteller -re egy kiutalást, erre tegnap megjött MB -re! Gratulálok!
Eltelt kb. 2 hét.
Elindítottam Neteller -re egy kiutalást, erre tegnap megjött MB -re! Gratulálok!
Eltelt kb. 2 hét.
Jó lenne ha már megjönne a cash race money!
uuh ez gaz. en 2szer kertem ki MB-re, a 2. az péntekről keddre ott volt, az első talan 1-2 nappal tovabb tartott. asszem mindegyikben volt hetvege.
tudom, csak ha mar cashout, leirom a tapasztalatomat.
Uhhh....
jatszottam ilyen double up sng-t, s képzeljetek milyen....
amikor megvan az 5 versenyzo, akkor nincs vege, hanem mindenki all-in megy, s addig megy ez az all-inezes, amig csak egy marad. mar persze nem automatikusan megy az all-in, hanem a jatekosok maguktol, gondolom a tapasztalat miatt :)))
eloszor neztem egy nagyot, be se szalltam, mondom megszamolom hanyan maradtunk. aztan lehet ez mas teremben is igy van nem tudom, de furcsa :)))
Uhhh....
jatszottam ilyen double up sng-t, s képzeljetek milyen....
amikor megvan az 5 versenyzo, akkor nincs vege, hanem mindenki all-in megy, s addig megy ez az all-inezes, amig csak egy marad. mar persze nem automatikusan megy az all-in, hanem a jatekosok maguktol, gondolom a tapasztalat miatt :)))
eloszor neztem egy nagyot, be se szalltam, mondom megszamolom hanyan maradtunk. aztan lehet ez mas teremben is igy van nem tudom, de furcsa :)))
uhh, azok tenyleg idiotak :)))) vagy idomilliomosok :)