vinczesz
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 11. 17:16

uhh, azok tenyleg idiotak :)))) vagy idomilliomosok :)

Nekik nem kellett azonnal a pénz és egyébként is lepörög a verseny, akár magától is. Egy szerencsétlen, akinek kell a pénzt, majd elrabolgatja a sitoutosok zsetonjait. A végén persze a sitout kényszer allinban mákol zsinórban. Szerintem is agybaj (volt)!

cake
Válasz vinczesz kommentjére
2008. dec. 11. 17:19

Így van más teremben is. Vannak akik egyszerűen sitoutra mennek és kész. Na, ezeket utáltam nagyon anno.

melyik más teremben van így?
ongame-n volt, se kijavították már ezt a bugot

vinczesz
Válasz cake kommentjére
2008. dec. 11. 17:22

melyik más teremben van így?
ongame-n volt, se kijavították már ezt a bugot

Ladbrokes

A kliens upgrade óta nem játszottam ilyesmit, szóval azóta másképp is lehet. Amikor hatosával toltam ezeket, akkor nem volt vége 5 játékosnál.

V.Peti
2008. dec. 11. 17:26

ipokeren ill. starson sincs ilyen

vinczesz
Válasz V.Peti kommentjére
2008. dec. 11. 18:10

ipokeren ill. starson sincs ilyen

Persze, mert szoftverhibás a kliensük. ;)

Littlemage
2008. dec. 12. 13:36

vinczesz, Te sokat voltal veluk kontaktban, mennyi idő alatt válaszoltak az emailre?

vinczesz
2008. dec. 12. 13:40

vinczesz, Te sokat voltal veluk kontaktban, mennyi idő alatt válaszoltak az emailre?

Általában másnap reggelre jött a válasz. Ha más departmentnek kellett továbbítani a levelet, akkor ez a rövid idő akár egy héttel is megnyúlhatott.

Viszont hajlandóak voltak telefonon is visszahívni, ha kértem. Na jó, abban se volt sok köszönet aztán, de ez már más lapra tartozik...

Littlemage
2008. dec. 12. 13:43

köszi, hat ez mas department....állítolag... asszem ezeknél is lazán tudnék optimalizalast csinalni :D :D :D

bANDYka
2009. jan. 27. 19:12

Tapasztalatok a teremről

Sziasztok,

utaltam (csak a 25%-os bankrollboost miatt), játszottam, véleményem:

Nem ajánlom a termet a következő okok miatt:

Rögtön elsőre: MB-ről utaltam, ami valami miatt nem működött eleinte, várnom kellett egy órát, mire el tudtam végezni a tranzakciót.

Van online support de nem kompetensek, szinte alig tudnak valamire választ adni, egy jó dolog volt, hogy a sikeres után egyből felugrott egy chat abalak az egyik ügyfélszolgálatossal és jóváírták a 25%-ot.

A FD-nak rendezett freerollokon való indulás kérdésének lehetőségére a support nem tudott válaszolni az elmúlt egy hétben, csak azt hajtogatják, hogy majd e-mailben kiküldik a részleteket.

Én csak hobbijátékos vagyok 1 v 2xNL50-es asztal napi 2-3-4-5 órában, de szerény számításaim szerint, sem fogom tudni levenni a bónuszomat.

Se rakeback, se egyéb lehetőség pontok elköltésére FD bónusz megszerzése után. Igaz átváltható, de irreálisan alacsony rátával.

Szoftver bugos, pl. asztal befizetésnél nem jelenik meg semilyen szöveg az ablakban, beírtam a befizetni kívánt összeget az üres helyre működött igaz, de akkor is. Laptopomon nem egyáltalán lehetett a settingset állítani, a support is csak reinstallt tudott javasolni, de nem működött.

Sok regular NL50-en, kevés a "lehetőség"... :)

És ami nagyon zavart, iszonyatosan gyér tournament kínálat, szinte alig lehet valami értelmes játékot játszani, jó tudom ha tornázni akarok menjek a PS-re, de akkor is.

Üdv.:
bANDYka

fejes1988
Válasz Bajkevero kommentjére
2009. febr. 6. 18:47

Érdekes lesz ez a race...amúgy lehet ebben a teremben nyerni???
A csávó NL25-ön J10o-val becallolt egy hármas allint, nálam KK, 2. A9, és ő nyer flushhel...grafika ultraállat, játékosok elviselhetetlenek...
szép kis hónap elé nézek!
amúgy van olyan, amikor nem látni a lapokat...áhhá, értem már buktar miért nincs itt :)

Élő ügyfélszolgálat