uhh, azok tenyleg idiotak :)))) vagy idomilliomosok :)
Így van más teremben is. Vannak akik egyszerűen sitoutra mennek és kész. Na, ezeket utáltam nagyon anno.
melyik más teremben van így?
ongame-n volt, se kijavították már ezt a bugot
ipokeren ill. starson sincs ilyen
ipokeren ill. starson sincs ilyen
vinczesz, Te sokat voltal veluk kontaktban, mennyi idő alatt válaszoltak az emailre?
vinczesz, Te sokat voltal veluk kontaktban, mennyi idő alatt válaszoltak az emailre?
köszi, hat ez mas department....állítolag... asszem ezeknél is lazán tudnék optimalizalast csinalni :D :D :D
Tapasztalatok a teremről
Sziasztok,
utaltam (csak a 25%-os bankrollboost miatt), játszottam, véleményem:
Nem ajánlom a termet a következő okok miatt:
Rögtön elsőre: MB-ről utaltam, ami valami miatt nem működött eleinte, várnom kellett egy órát, mire el tudtam végezni a tranzakciót.
Van online support de nem kompetensek, szinte alig tudnak valamire választ adni, egy jó dolog volt, hogy a sikeres után egyből felugrott egy chat abalak az egyik ügyfélszolgálatossal és jóváírták a 25%-ot.
A FD-nak rendezett freerollokon való indulás kérdésének lehetőségére a support nem tudott válaszolni az elmúlt egy hétben, csak azt hajtogatják, hogy majd e-mailben kiküldik a részleteket.
Én csak hobbijátékos vagyok 1 v 2xNL50-es asztal napi 2-3-4-5 órában, de szerény számításaim szerint, sem fogom tudni levenni a bónuszomat.
Se rakeback, se egyéb lehetőség pontok elköltésére FD bónusz megszerzése után. Igaz átváltható, de irreálisan alacsony rátával.
Szoftver bugos, pl. asztal befizetésnél nem jelenik meg semilyen szöveg az ablakban, beírtam a befizetni kívánt összeget az üres helyre működött igaz, de akkor is. Laptopomon nem egyáltalán lehetett a settingset állítani, a support is csak reinstallt tudott javasolni, de nem működött.
Sok regular NL50-en, kevés a "lehetőség"... :)
És ami nagyon zavart, iszonyatosan gyér tournament kínálat, szinte alig lehet valami értelmes játékot játszani, jó tudom ha tornázni akarok menjek a PS-re, de akkor is.
Üdv.:
bANDYka
Érdekes lesz ez a race...amúgy lehet ebben a teremben nyerni???
A csávó NL25-ön J10o-val becallolt egy hármas allint, nálam KK, 2. A9, és ő nyer flushhel...grafika ultraállat, játékosok elviselhetetlenek...
szép kis hónap elé nézek!
amúgy van olyan, amikor nem látni a lapokat...áhhá, értem már buktar miért nincs itt :)