akkor gondolom min 40Bi, ha ez akkora titok. SH vagy FR?
oké
SH-n játszom
375$ + erre jön a 25% instant bónusz (93,75) és amíg állítgattam a HM-et nyertem ca. 7 dollárt nl6-on.
Most pedig van 525$
De már ilyen szépen leírtam, miért kérdezed?
Szevasztok!
Töltöttem fel pénzt ebbe a terembe, jóvá is írták egyből a 25% -át a bónuszomnak viszont a maradék bent lévő bónuszom nem találom sehol... hiába van kipipálva, hogy a bónuszt jelezze az asztaloknál (ha nincs, akkor a VIP státuszom alakulását...), a VIP helyzetemet mutatja.
Magyarul lehet írni nekik?
Szevasztok!
Töltöttem fel pénzt ebbe a terembe, jóvá is írták egyből a 25% -át a bónuszomnak viszont a maradék bent lévő bónuszom nem találom sehol... hiába van kipipálva, hogy a bónuszt jelezze az asztaloknál (ha nincs, akkor a VIP státuszom alakulását...), a VIP helyzetemet mutatja.
Magyarul lehet írni nekik?
Sziasztok,
lehet, hogy nagyon amatőr a kérdésem, de ha korábban regisztráltam a Pacific Pókernél, és most regisztrálok a luckyacepoker-be is, akkor jogosult leszek az első befizetési bónuszokra, illetve az akadémiás promócióra?
Sziasztok,
lehet, hogy nagyon amatőr a kérdésem, de ha korábban regisztráltam a Pacific Pókernél, és most regisztrálok a luckyacepoker-be is, akkor jogosult leszek az első befizetési bónuszokra, illetve az akadémiás promócióra?
sziasztok!
Erősen gondolkozom rajta h befizetek a terembe, viszont kb semmit nem tudok a szoftverről, a játékosállományról. Mondjuk inkább utóbbi érdekelne!
Vki tud egy kis infót adni az nl10 nl25 mezőnyről?
üdv!
sziasztok!
Erősen gondolkozom rajta h befizetek a terembe, viszont kb semmit nem tudok a szoftverről, a játékosállományról. Mondjuk inkább utóbbi érdekelne!
Vki tud egy kis infót adni az nl10 nl25 mezőnyről?
üdv!
és a kliensről vmi? ahogy visszaolvasgattam elég sokan szidják....
mondjuk egy ilyen boss-oshoz képest milyen?
ja, és köszönöm :)
és a kliensről vmi? ahogy visszaolvasgattam elég sokan szidják....
mondjuk egy ilyen boss-oshoz képest milyen?
ja, és köszönöm :)