JociBalboa
Válasz Tasak kommentjére
2011. jan. 31. 23:16

igazábol nem olvastam vissza, v.ki leírná hogy a cash out mennyi időt vesz időbe? netellerre.

thx

apro
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. febr. 25. 13:26

az működik itt, hogy befizetek 400-at játszok pár handet NL2-n és kikérem a 400$-omat, majd a kapott 100$-ból elkezdek játszogatni?

misirulez
Válasz apro kommentjére
2011. márc. 4. 4:38

Sziasztok!

888 mellett megéri foglalkozni luckyace-l?
Vannak saját asztalai?
Vagy mindkét kliensben ugyanazokat az asztalokat fogom látni?
Vagy esetleg nincs is közös asztaluk?
Ha van akkor hogyan kerülhetem el a +12 asztalozás közben kapkodós gyors várolistázós tableselect közepette, hogy nehogy ugyanabba az asztalba üljek, ahol már másik hálozatrol ülök?
Vagy nem is fogja engedni?

Sajnos 2éve kezdő pokeresként, már ellőttem a first depo 400-as bonuszt, tudtok esetleg valami reload bonuszrol amit deponál meg tudnék adni, hogy ez a gyenguszka rakeback mellé még csurranjon valami?

misirulez
Válasz apro kommentjére
2011. márc. 4. 4:40

az működik itt, hogy befizetek 400-at játszok pár handet NL2-n és kikérem a 400$-omat, majd a kapott 100$-ból elkezdek játszogatni?

Azzal a lendülettel zárolják az accodat kb.

WARETRAPS
Válasz apro kommentjére
2011. márc. 4. 10:46

Anno Pacific-en működött a dolog. ráadásul akkor 400 USD volt az instant bónusz

apro
Válasz misirulez kommentjére
2011. márc. 5. 3:46

Azzal a lendülettel zárolják az accodat kb.

Mire fel zárolják?
Akkor majd kevésbé feltűnően csinálom, de a befizetett pénzemet mire fel vehetik el?

tomy123
Válasz apro kommentjére
2011. ápr. 29. 6:19

Rég nem léptem már be Pacific-es oldalra, ma viszont cashoutolni akartam innen, de nincsen Moneybookers lehetőség. Régebben kb fél éve még volt, most viszont Moneybookerst és Netellert is csak befizetésnél lehet használni.

Nektek is van ilyen problémátok?

BlackSmith
Válasz tomy123 kommentjére
2011. ápr. 29. 7:29

Rég nem léptem már be Pacific-es oldalra, ma viszont cashoutolni akartam innen, de nincsen Moneybookers lehetőség. Régebben kb fél éve még volt, most viszont Moneybookerst és Netellert is csak befizetésnél lehet használni.

Nektek is van ilyen problémátok?

Ha jól emlékszem miután befizetsz, 6 hónapig tudsz kifizetést kérni mb-re. Ha ez letelt, újra be kell fizetned róla vmi minimális összeget és újra tudsz majd kifizetést kérni.

dexterjacko
Válasz BlackSmith kommentjére
2011. jún. 1. 21:29

Üdv!

Szeretnék regisztrálni, de előtte le szeretném csekkolni, hogy tudok-e HM HUD-ot használni, írjatok lécci. Köszi!
Ja és még az érdekelne, olvastam pár hsz-el ezelőtt, hogy ha sit out-on vagyok sokáig, elveszik a zsémet, igaz ez? És mivan ha elmegy a net, ilyenkor nem a számlámra kéne visszatenni a casht?

Strapa
Válasz dexterjacko kommentjére
2011. jún. 2. 10:22

Szia,

HM HUD tökéletesen működik, a többi kérdésre sajnos nem tudom a választ, csak három napja regeltem, nincs ezzel kapcsolatban semmi tapasztalatom.

Élő ügyfélszolgálat