Ja, és nem ismeritek az elsőt storyt, amikor befizettem az ezer dolcsit.
Átváltotta eurora, majd vissza dollárra, minden költség engem terhelt.
Supportnak miután szóltam a turpisságról, külön kellett beallitania, hogy legközelebb dollárban érkezzen a pénz, ugyanis neked NEM LEHET EZT BEÁLLÍTANI! Csak ha külön szólsz a supportnak.
De hát az egyszeri játékos honnan a francból tudja, hogy egy dolláros neteller számlárol ha befizetek egy dolláros terembe, ugyan ne váltsa már át kétszer a pénzt...
Ezek a megállapítások nyugodtan mehetnek a terembemutatóhoz, mert szerintem fontosak... nem csak visszakeresve a fórumba kéne erről tudomást szerezni, vagy a tanulópénz befizetése után.
a littlewoods otthagyja a 888 networköt és az ipokerre megy
Az nem jó hír. A szimultán játszható asztalok mennyiségét is maximalizálták 8-ra az elmúlt héten.
MB-vel valaki fizetett be manapság? Nekem minden ok addig amig ki nem választom a fizetési módot (azonnali depo nyilván, ami mögött zárójelben a számlán lévő összeg szerepel), de utána csak az MB-nek a főoldalára, vagy a Summaryra dob, vagy pedig a másik két deposit módot ajánlja fel, ami nekem nem opció (bank transfer és use a new credit card). Mi lehet a megoldás?
Sziasztok!
Befizettem a terembe es 1 nap után kerte hogy küldjem el a szükseges szemelyes adatokat tartalmazo igazolványokat szemelyi stb.
Kb 2 napja már el is küldtem de meg mindig nem erkezett valasz.Ilyen lassú a support vagy ez a megszokott üteme az itteni supportnak?
Sziasztok!
Ma fizettem be a terembe, minden flottul ment, azonban a HM nem indul el.
Valami ötlet?
előre is köszönöm a segítséget
Ha Ft-os MB-ról fizetek be, akkor is eljátsszák az ide-oda váltogatást?
mindenképp beszélj cashierben a chat supporttal (egy idő után felugrik az ablak) és kérd meg állítsák be megfelelőre
Sziasztok!
Ma fizettem be a terembe, minden flottul ment, azonban a HM nem indul el.
Valami ötlet?
előre is köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Befizettem a terembe es 1 nap után kerte hogy küldjem el a szükseges szemelyes adatokat tartalmazo igazolványokat szemelyi stb.
Kb 2 napja már el is küldtem de meg mindig nem erkezett valasz.Ilyen lassú a support vagy ez a megszokott üteme az itteni supportnak?