misirulez
Válasz dexterjacko kommentjére
2011. júl. 8. 9:32

Sziasztok!

A JP-s asztalok hogyan működnek?
Minden handben befizetsz 1SB-t és cserébe ha lejön a pikk royalod akkor megkapod? Csak mert ez így elég durván -EV, eleve -50bb/100 ról indulsz.

De láttam, hogy van olyan akinek a neve mellett a JP zöld és van akinek piros, tehát lehet választani, hogy kéred vagy sem? Nekem nem sikerült választani ha lapot ad akkor egyből vonja is le az 1SB-t magától.

Üdv,
Misi

misirulez
2011. júl. 8. 9:33

Beállítottam az auto importnál, hogy honnan húzza be a hand-eket. Kipróbáltam play money asztalokon a termet, mivel befizetni csak jövőhéten tudok, viszont a play money handeket nem importálja a HM. Normális ez?

Playmones handeket sehonnan se importál a HM.

majosg
Válasz misirulez kommentjére
2011. aug. 3. 13:14

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!Regisztráltam pár napja a terembe, hogy kijátszam a bónuszt,illetve csalogató volt a 25% bónusz egybőli jóváírása!
Viszont az oldalon láttam, hogy bizonyos szinteknél kap az ember cashbacket:
Státusz szint Szükséges
Bronze havi 2%
Silver havi 4%
Gold havi 9%
Platinum havi 18%
VIP éves 27%
VIP éves 36%

Igazándiból mi az a cashback? Minek kapom vissza az x %-át? Józan paraszti ésszel gondolkodva, ha rakeből akkor rakeback lenne a neve, nem?
Remélem valaki tudja a biztos választ!
Előre is köszi a segítséget!

dexterjacko
Válasz majosg kommentjére
2011. aug. 3. 14:07

Szia! A megtermelt rake függvényében pontokat kapsz, amit át tudsz konvertálni dollárrá. 1000 pontért kaphatsz 10$-t. VIP szint függő, hogy 1000 pontot mennyi rake termeléssel tudsz elérni, ahogyan te is leírtad a százalékos skálán. Azért nem rakeback, mert nem a teremtől kapod, nem rendszeresen, nem meghatározott időpontban, nem meghatározott százalékot. Így röviden ennyi :)

majosg
2011. aug. 3. 14:38

Szia! A megtermelt rake függvényében pontokat kapsz, amit át tudsz konvertálni dollárrá. 1000 pontért kaphatsz 10$-t. VIP szint függő, hogy 1000 pontot mennyi rake termeléssel tudsz elérni, ahogyan te is leírtad a százalékos skálán. Azért nem rakeback, mert nem a teremtől kapod, nem rendszeresen, nem meghatározott időpontban, nem meghatározott százalékot. Így röviden ennyi :)

Szia!
Köszönöm gyors válaszod!
Biztos velem van a probléma, de nem értem! :)
Odáig teljesen világos, hogy lehet konvertálni pontokat dollárra!
De, ha pl bronz státuszban vagyok, akkor elvileg kapok 2 % cashbacket!Minek a 2 %-át kapom még meg pluszban?Remélem érthető, hogy mit akarok kérdezni! :)

dexterjacko
2011. aug. 3. 18:30

Nem kapsz pluszban semmiféle 2%-ot, hanem ha 1000 pontot átváltasz 10$-ra akkor ez bronze szinten 2% cashback-nek felel meg, szóval bronze szinten 1000 pontot 500$ rake-el tudsz összeszedni, mivel 500$ 2%-a 10$ (1000 pont). Értelemszerűen ha silver státuszú vagy akkor ugyanúgy 1000 pontért tudsz beváltani 10$-t, viszont 1000 pontot 500$ rake helyett 250$ rake temeléssel gyűjtesz össze, és így tovább...
Remélem így érthetőbb :)

majosg
2011. aug. 3. 18:39

Nem kapsz pluszban semmiféle 2%-ot, hanem ha 1000 pontot átváltasz 10$-ra akkor ez bronze szinten 2% cashback-nek felel meg, szóval bronze szinten 1000 pontot 500$ rake-el tudsz összeszedni, mivel 500$ 2%-a 10$ (1000 pont). Értelemszerűen ha silver státuszú vagy akkor ugyanúgy 1000 pontért tudsz beváltani 10$-t, viszont 1000 pontot 500$ rake helyett 250$ rake temeléssel gyűjtesz össze, és így tovább...
Remélem így érthetőbb :)

így tökéletes, köszönöm!:)

majosg
Válasz misirulez kommentjére
2011. aug. 22. 19:59

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni ismét!
Ha ajánlom egy barátomat aki regisztrál a terembe akkor én kapok elvileg 50 dollárt, ő pedig 25 dollárt, illetve ha ő befizet 400 dollárt akkor megkapja a 100 dollár jóváírást! Vagy a 25 dollár "barát ajánlása" miatt ez már nem jár?
Tehát a kérdésem tömören: mindkét bónuszt lehet egyszerre igényelni?
Köszönöm előre is a segítségeket!

Tieru
2011. szept. 13. 14:19

Hogy lehet ide befizetni? Tiltre tesz. Kiválasztom, hogy moneybookers, alatta, h "I already have a moneybookers account" beírnám az email címet, de egyszerűen nem engedi. Hiába kattintok abba a mezőbe, nem történik semmi, nem tudok odaírni semmit. Ez a live support meg. :S

Tieru
Válasz Tieru kommentjére
2011. szept. 13. 18:33

Hogy lehet ide befizetni? Tiltre tesz. Kiválasztom, hogy moneybookers, alatta, h "I already have a moneybookers account" beírnám az email címet, de egyszerűen nem engedi. Hiába kattintok abba a mezőbe, nem történik semmi, nem tudok odaírni semmit. Ez a live support meg. :S

Tárgytalan. Live supporttal csak sikerült megoldani röpke 20p alatt. :)

Élő ügyfélszolgálat