Sztem nem, nem tudom kinek mi a gáz. Nekem pl. amikor az Ongame állandóan lefagy, kéthetente teljes szoftverleállás van, vagy a PKR állandóan dadog, s nyerő partikat bukok time out miatt, na az a gáz.
A hang szar, azt kikacsolom. Amúgy lemegy 100+ per asztal per óra, lehet emelni normálisan, átlátható, handgabber, GT+, PokerTracker fut normálisan, a szoftverrel egyidőben, átméretezhetőek az asztalok, 6 mehet egyszerre . Nem túl szép, de nem (sokkal) csúnyább az átlagnál. Sztem átlagos, de valamiért sokan utálják ezt a szofvert, én nem tudom igazából miért.
odds calculator (99$) helyett handgabber (50$) adhatnának ingyé :U
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni ,h még mindíg működik az a dolog ,h betolok $400-t és megkapom ugyebár a +$100-at ami meg is marad ha kiveszem a befizetett összeget?Persze azt tudom ,h ha nem teljesítem a feltételeket időn belül akkor elveszlik a $100 de ami felette van azt megtarthatom!
Köszi
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni ,h még mindíg működik az a dolog ,h betolok $400-t és megkapom ugyebár a +$100-at ami meg is marad ha kiveszem a befizetett összeget?Persze azt tudom ,h ha nem teljesítem a feltételeket időn belül akkor elveszlik a $100 de ami felette van azt megtarthatom!
Köszi
odds calculator (99$) helyett handgabber (50$) adhatnának ingyé :U
fel se telepíteném:D, passzolgatni szmbe se jutott
Sztem nem, nem tudom kinek mi a gáz. Nekem pl. amikor az Ongame állandóan lefagy, kéthetente teljes szoftverleállás van, vagy a PKR állandóan dadog, s nyerő partikat bukok time out miatt, na az a gáz.
A hang szar, azt kikacsolom. Amúgy lemegy 100+ per asztal per óra, lehet emelni normálisan, átlátható, handgabber, GT+, PokerTracker fut normálisan, a szoftverrel egyidőben, átméretezhetőek az asztalok, 6 mehet egyszerre . Nem túl szép, de nem (sokkal) csúnyább az átlagnál. Sztem átlagos, de valamiért sokan utálják ezt a szofvert, én nem tudom igazából miért.
Első benyomás
Befizettem ma, a rake race miatt. Gondoltam kipróbálom a szoftvert...
Az első gondolat, ami eszembe jut: ÓÓÓÓÓ, Te jó ég?!?!?!?!
Először is, nem tudok rákattintani a "settings" gombra a lobbyban, sőt ha asztalt nyitok meg akkor sem, mert inaktív a gomb...
De ne ragadjunk le minden apróságnál, legalább be tudok ülni az asztalokhoz...
Próbaképpen 2 asztalt nyitottam meg, röpke 10 perc után már sikerült is rákattintani a "post blind" gombra. Addig minden körben amikor sorra kerültem volna, felvillant a gomb, de mire kattintottam volna már eltűnt és megint sit out-on voltam.
Még ezek után sem tántorodtam el a játéktól, szóval beültem soron kívül, amit most sem értek, hogy hogyan sikerült. Persze csak addig tartott a móka, amíg nem lettem ismét nagyvak, mert az auto-post blind ellenére, 1 mp alatt sitout-on találtam magam. Körülbelül 10x lejátszottam ezeket a köröket, aztán végül meguntam. Majd próbálkozom este tovább, hátha addig rájövök, mit csináltam rosszul... :)
Persze ha mindez nem lenne elég, akkor még hozzálehet tenni azt is, hogy a 2. leosztásban (nem volt sok belőle...) KK-t kaptam. Gondoltam ha már ennyit szenvedtem míg beültem, legalább nyerjek már. Emelek, 3bet, 4bet(én), allin. Persze AA-t mutattak.
Azt hiszem egy fontos dolgot kell majd észben tartanom, ha itt akarok játszani: "Ne vedd komolyan!" és akkor nem lesz baj :)
Ui: Lehet, hogy csak tesztel a szoftver és ez volt az első próba, mint régen a legkisebb királyfiknál. Szóval már csak kettő van hátra :D
Az első gondolat, ami eszembe jut: ÓÓÓÓÓ, Te jó ég?!?!?!?!
Egész jó! Kezdésnek csak a felsorolt hibák felével szembesültél.:)))
Nem turbo asztal volt a sitoutolós véletlenül?