buktar
Válasz Valhalla kommentjére
2008. okt. 20. 11:12

Sztem nem, nem tudom kinek mi a gáz. Nekem pl. amikor az Ongame állandóan lefagy, kéthetente teljes szoftverleállás van, vagy a PKR állandóan dadog, s nyerő partikat bukok time out miatt, na az a gáz.
A hang szar, azt kikacsolom. Amúgy lemegy 100+ per asztal per óra, lehet emelni normálisan, átlátható, handgabber, GT+, PokerTracker fut normálisan, a szoftverrel egyidőben, átméretezhetőek az asztalok, 6 mehet egyszerre . Nem túl szép, de nem (sokkal) csúnyább az átlagnál. Sztem átlagos, de valamiért sokan utálják ezt a szofvert, én nem tudom igazából miért.

Persze ez relatív, csak végigolvasva a topicot ez jött le.

A Cake szoftverét is sokan szidják, de nekem nincs vele különösebb bajom.

cake
Válasz buktar kommentjére
2008. okt. 20. 11:57

odds calculator (99$) helyett handgabber (50$) adhatnának ingyé :U

Overcome85
Válasz buktar kommentjére
2008. okt. 20. 11:58

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni ,h még mindíg működik az a dolog ,h betolok $400-t és megkapom ugyebár a +$100-at ami meg is marad ha kiveszem a befizetett összeget?Persze azt tudom ,h ha nem teljesítem a feltételeket időn belül akkor elveszlik a $100 de ami felette van azt megtarthatom!

Köszi

cake
Válasz Overcome85 kommentjére
2008. okt. 20. 12:05

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni ,h még mindíg működik az a dolog ,h betolok $400-t és megkapom ugyebár a +$100-at ami meg is marad ha kiveszem a befizetett összeget?Persze azt tudom ,h ha nem teljesítem a feltételeket időn belül akkor elveszlik a $100 de ami felette van azt megtarthatom!

Köszi

a még mindiget csak a terem tudhatja :D

vinczesz
Válasz cake kommentjére
2008. okt. 20. 12:37

odds calculator (99$) helyett handgabber (50$) adhatnának ingyé :U

Persze ezt magad se gondolod komolyan.:)

Szerinted aki komolyan gondolja, megvenné a Pokerbility-t amikor Handgrabber-t kap ajándékba?! A Pokerbility-met ingyen is alig tudtam lepasszolni valakinek.

cake
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 20. 12:44

fel se telepíteném:D, passzolgatni szmbe se jutott

vinczesz
Válasz Valhalla kommentjére
2008. okt. 20. 12:47

Sztem nem, nem tudom kinek mi a gáz. Nekem pl. amikor az Ongame állandóan lefagy, kéthetente teljes szoftverleállás van, vagy a PKR állandóan dadog, s nyerő partikat bukok time out miatt, na az a gáz.
A hang szar, azt kikacsolom. Amúgy lemegy 100+ per asztal per óra, lehet emelni normálisan, átlátható, handgabber, GT+, PokerTracker fut normálisan, a szoftverrel egyidőben, átméretezhetőek az asztalok, 6 mehet egyszerre . Nem túl szép, de nem (sokkal) csúnyább az átlagnál. Sztem átlagos, de valamiért sokan utálják ezt a szofvert, én nem tudom igazából miért.

Nekem az átméretezéses dologra nagy szükségem lett volna, de ami hibát javítani gondoltam vele, azt valamilyen szinten még rosszabbá sikerült tennie.

Gondjaim voltak az asztalkép frissítésével, ha átlapolva használtam az asztalokat. Így fontos információ maradt le időnként. Majd bejött a kicsinyíthetőség. Elkezdtem használni és mostmár nem voltak átlapolva az asztalaim. Viszont időnként (azért ahhoz, hogy bosszantó legyen, túl gyakran is) nem látok egyet a saját lapjaim közül és/vagy a közös lapok közül nem látszik egy-kettő. A másik az időzítés. Elég kevés a gondolkodási idő, de szinkronizációs problémák miatt néha még annyi se. Ezért számomra több asztal esetén egy se lehet turbó. Pedig ebben a teremben (is) ott lehet aztán igazán kaszálni az akcióra vágyó, ámde játszani kevésbé tudó ellenfeleken.
A sitout kezelés sem tökéletes, gyakran csak sok kör után enged beülni, pedig már elhagyott a gomb.

Az utántöltés se tökéletes. Ha 0-ról töltök vissza, akkor szintén sok kör múlva engedi csak meg, addig csak feldolgozás alatt üzenet jön. Ez elvileg az automatikus utántöltéssel nem gond.

Nem akarok senkit elijeszteni ettől a teremtől, mert ahogy Valhalla is írta, nagyon megéri itt játszani, aki együtt tud élni a szoftverhibákkal. Nekem ez nem ment hosszabb távon, habár a login problémák miatti hosszú kényszerpihenő is rátett egy lapáttal.

Lev729
2008. okt. 20. 14:45

Első benyomás

Befizettem ma, a rake race miatt. Gondoltam kipróbálom a szoftvert...

Az első gondolat, ami eszembe jut: ÓÓÓÓÓ, Te jó ég?!?!?!?!

Először is, nem tudok rákattintani a "settings" gombra a lobbyban, sőt ha asztalt nyitok meg akkor sem, mert inaktív a gomb...
De ne ragadjunk le minden apróságnál, legalább be tudok ülni az asztalokhoz...
Próbaképpen 2 asztalt nyitottam meg, röpke 10 perc után már sikerült is rákattintani a "post blind" gombra. Addig minden körben amikor sorra kerültem volna, felvillant a gomb, de mire kattintottam volna már eltűnt és megint sit out-on voltam.
Még ezek után sem tántorodtam el a játéktól, szóval beültem soron kívül, amit most sem értek, hogy hogyan sikerült. Persze csak addig tartott a móka, amíg nem lettem ismét nagyvak, mert az auto-post blind ellenére, 1 mp alatt sitout-on találtam magam. Körülbelül 10x lejátszottam ezeket a köröket, aztán végül meguntam. Majd próbálkozom este tovább, hátha addig rájövök, mit csináltam rosszul... :)

Persze ha mindez nem lenne elég, akkor még hozzálehet tenni azt is, hogy a 2. leosztásban (nem volt sok belőle...) KK-t kaptam. Gondoltam ha már ennyit szenvedtem míg beültem, legalább nyerjek már. Emelek, 3bet, 4bet(én), allin. Persze AA-t mutattak.

Azt hiszem egy fontos dolgot kell majd észben tartanom, ha itt akarok játszani: "Ne vedd komolyan!" és akkor nem lesz baj :)

Ui: Lehet, hogy csak tesztel a szoftver és ez volt az első próba, mint régen a legkisebb királyfiknál. Szóval már csak kettő van hátra :D

vinczesz
Válasz Lev729 kommentjére
2008. okt. 20. 14:48

Az első gondolat, ami eszembe jut: ÓÓÓÓÓ, Te jó ég?!?!?!?!

Egész jó! Kezdésnek csak a felsorolt hibák felével szembesültél.:)))

Nem turbo asztal volt a sitoutolós véletlenül?

Lev729
2008. okt. 20. 14:54

Egész jó! Kezdésnek csak a felsorolt hibák felével szembesültél.:)))

Nem turbo asztal volt a sitoutolós véletlenül?

Nem.
Olvasgattam itt előtte a teremről és valaki (lehet, hogy pont Te voltál :D) írta, hogy sosem nyit meg turbo asztalt. Gondoltam akkor én is hagyományos asztalokkal tesztelem.

Élő ügyfélszolgálat