Bajkevero
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 25. 9:58

ok, irtam. es varok.

mas: nem lehet valahogy ugy telepiteni, hogy ne a C:/document../felhasznalo/application data konyvtarba telepitsen. Nekem ennek a merete korlatozva van, es nem fer bele...

vinczesz
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. szept. 25. 10:30

mas: nem lehet valahogy ugy telepiteni, hogy ne a C:/document../felhasznalo/application data konyvtarba telepitsen. Nekem ennek a merete korlatozva van, es nem fer bele...

Szerintem az install automatikusan ide pakolja a cuccot. Működni tudna máshonnan is, csak 2 registry értéket kell átírni 2 helyen és ott fogja keresni. Egyébként pedig át lehet költöztetni a felhasználói profilt, hogy ne abban a könyvtárban legyen, esetleg más partícióra.

Bajkevero
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 25. 11:09

mar irtak is vissz, hogy 48 oran belul megoldajak a $100-t. Varok :)

V.Peti
2008. szept. 26. 1:36

mar irtak is vissz, hogy 48 oran belul megoldajak a $100-t. Varok :)

majd számolj be kérlek a 200 pontról, mert én is megyek ingyen PT3-ért szerintem. kezd elegem lenni az eddigi szar hudokból.

Bajkevero
Válasz V.Peti kommentjére
2008. szept. 26. 10:01

majd számolj be kérlek a 200 pontról, mert én is megyek ingyen PT3-ért szerintem. kezd elegem lenni az eddigi szar hudokból.

OK, annyit varhatoan akarok teljesiteni :)
Bar SNG-zok 5-10 dollaron, igy kisse lassabban fog osszegyulni, mintha NL25-NL50-en sok-sok SH asztalon nyomnam...

Bajkevero
2008. szept. 29. 10:25

Penz kivetel

Mi a tapasztalat, milyen gyorsan lehet LuckyAce-rol kiutalni penzt moneybookers-re? En penteken kertem kifizetest, de meg nem erkezett meg a szamlamra.

Chryss85
2008. szept. 29. 10:33

Mi a tapasztalat, milyen gyorsan lehet LuckyAce-rol kiutalni penzt moneybookers-re? En penteken kertem kifizetest, de meg nem erkezett meg a szamlamra.

Nálam a LuckyAce kb 1 hét volt, a tesója (Paci) már 3-4 nap alatt küldte :)

vinczesz
2008. szept. 29. 10:56

Pár napig (1 vagy 2, nem emlékszem) pending szokott lenni, amíg esetleg vissza is vonhatod. Ez a Pacin is így van. Utána viszont gyorsan küldik.

Valhalla
2008. szept. 29. 12:02

Amikor kiveszed a pénzt, jelzik hogy 3 üzleti (inkább banki napnak fordítanám) napon belül fizetnek, nekem a harmadik napon érkezett meg. Ez alapján ha jól számolom, neked kedd v. szerda várható.

Bajkevero
Válasz Valhalla kommentjére
2008. szept. 29. 12:48

Amikor kiveszed a pénzt, jelzik hogy 3 üzleti (inkább banki napnak fordítanám) napon belül fizetnek, nekem a harmadik napon érkezett meg. Ez alapján ha jól számolom, neked kedd v. szerda várható.

ok, koszi, akkor varok.
remeleem az ingyen $100-t nem erinti a cashout.
(azt csinaltam, hogy $400 FD, kaptam toluk $100-at es cashout az eredeti befizetes)

Élő ügyfélszolgálat