Sziasztok!
A PartyPoker ideális NL10-re kezdéshez?
Szerintem kezdéshez nl10 -re a full tilt a legjobb, könnyen kiszedhető FD bonus, rb, jo szoftver, sok asztal->sok fish.
Szerintem kezdéshez nl10 -re a full tilt a legjobb, könnyen kiszedhető FD bonus, rb, jo szoftver, sok asztal->sok fish.
Olyan terem kell, ahol nincsenek sss grinderek/botok, ahova nem az 50 dolláros promós termek irányítanak, viszont van jó rakeback vagy bónusz és normális a rake. Ilyenek a kis termek. A tapasztalatok is azt mutatják, hogy a mezőny is gyengébb ott, mint pl boss, everest, cake, pacifik, microgaming, bodog, esetleg ongamen a bwin saját asztalai. Én ezekben kezdenék játszani nl10-től. (bosson nl4 10% rake miatt felejtős!)
NL50-100 fölött viszont már kevés az asztal és a fish, ilyenkor jönnek képbe a nagyobb termek.
Mirko játékhoz(nl4-nl20) a top 1 a cake szerintem:
Legkisebb rake, legnagyobb rakeback+bónusz, gyenge játékosok
Hátránya a kevés asztal, de ez mikro téten a kis termeknél sem probléma, mindig van elég, csak nem lehet sok közül válogatni - viszont nem is szükséges.
Üdv!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Melyik termet ajánlanátok, ha NL 50 sh-t szeretnék játszani?
Főbb szempontok: HUD támogatottság, jó szoftver, gyenge állomány, és olyan este 8 és 11 óra között legyen csúcsidő, de legalábbis legyen 6-8 jó asztal.
Az se lenne rossz, ha bónuszokból, vagy rakebackből szert tudnék tenni olyan 3-400$-ra havi 20-25 k lejátszott hand esetén.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Mindenféle offens nélkül, a legrosszabb dolog NL10 FTP-n kezdeni :D
Dupla rake, a bonus döcög NL10-en, igaz h sok asztal + jó szoftver de egyáltalán nincs olyan sok hal. Pár hónapja sweateltem elég sokat NL10 FTP-s emberkével és nézni is rossz volt az a sok walkot.
Minőségben fényévekkel jobban jársz kapásból Starsal de inkább ongame (Bwin!),Everest stb. Szinte bárhol jobban jársz.
Üdv!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Melyik termet ajánlanátok, ha NL 50 sh-t szeretnék játszani?
Főbb szempontok: HUD támogatottság, jó szoftver, gyenge állomány, és olyan este 8 és 11 óra között legyen csúcsidő, de legalábbis legyen 6-8 jó asztal.
Az se lenne rossz, ha bónuszokból, vagy rakebackből szert tudnék tenni olyan 3-400$-ra havi 20-25 k lejátszott hand esetén.
Üdv!
sziasztok!
NL25 6max-on szeretnék játszani és szeretném kikérni a véleményetek, hogy melyik teremben tegyem mindezt?
HM-et és HUD-ot mindenképpen használni szeretnék és örülnék a sok gyenge játékosnak is :)
Az a baj hogy a legtöbb terembe már regisztrálva vagyok és a first depo is megvolt így bonusz szempontjából Fulltilt, Everest, PS, Bwin kilőve. Microgaming-en nem játszok!
Ipoker, B2B vagy valamelyik ongame terem lehetne jó ha bónuszt is szeretnék.
Viszont sokan írtátok itt everest-et. Megéri hagyni a bónuszt és inkább befizetni ide?
Melyik termet ajánlanátok?
Köszönöm előre is a segítségetek!
Bodogot próbáltad?
Előnyök: játékosok igen gyengék, bónusz könnyen kivehető, szoftver kellemes
Hátrányok: viszonylag kevés asztal van (azért késő délutántól már nem rossz a helyzet), és max 4 asztalon játszhatsz egyszerre.