Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

Terrorka
Válasz Taki.^^ kommentjére
2009. aug. 14. 14:41

Sziasztok!

A PartyPoker ideális NL10-re kezdéshez?

Szerintem kezdéshez nl10 -re a full tilt a legjobb, könnyen kiszedhető FD bonus, rb, jo szoftver, sok asztal->sok fish.

kisrapi
Válasz Terrorka kommentjére
2009. aug. 14. 14:43

Szerintem kezdéshez nl10 -re a full tilt a legjobb, könnyen kiszedhető FD bonus, rb, jo szoftver, sok asztal->sok fish.

Dupla rake...

Szerintem egyébként Everest

bravesoul
Válasz Terrorka kommentjére
2009. aug. 14. 14:48

Mindenféle offens nélkül, a legrosszabb dolog NL10 FTP-n kezdeni :D

Dupla rake, a bonus döcög NL10-en, igaz h sok asztal + jó szoftver de egyáltalán nincs olyan sok hal. Pár hónapja sweateltem elég sokat NL10 FTP-s emberkével és nézni is rossz volt az a sok walkot.

Minőségben fényévekkel jobban jársz kapásból Starsal de inkább ongame (Bwin!),Everest stb. Szinte bárhol jobban jársz.

R1per2
Válasz kisrapi kommentjére
2009. aug. 14. 14:51

Olyan terem kell, ahol nincsenek sss grinderek/botok, ahova nem az 50 dolláros promós termek irányítanak, viszont van jó rakeback vagy bónusz és normális a rake. Ilyenek a kis termek. A tapasztalatok is azt mutatják, hogy a mezőny is gyengébb ott, mint pl boss, everest, cake, pacifik, microgaming, bodog, esetleg ongamen a bwin saját asztalai. Én ezekben kezdenék játszani nl10-től. (bosson nl4 10% rake miatt felejtős!)
NL50-100 fölött viszont már kevés az asztal és a fish, ilyenkor jönnek képbe a nagyobb termek.

Mirko játékhoz(nl4-nl20) a top 1 a cake szerintem:
Legkisebb rake, legnagyobb rakeback+bónusz, gyenge játékosok
Hátránya a kevés asztal, de ez mikro téten a kis termeknél sem probléma, mindig van elég, csak nem lehet sok közül válogatni - viszont nem is szükséges.

SiLenTTwisTeR
Válasz R1per2 kommentjére
2009. aug. 14. 15:31

Üdv!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Melyik termet ajánlanátok, ha NL 50 sh-t szeretnék játszani?
Főbb szempontok: HUD támogatottság, jó szoftver, gyenge állomány, és olyan este 8 és 11 óra között legyen csúcsidő, de legalábbis legyen 6-8 jó asztal.
Az se lenne rossz, ha bónuszokból, vagy rakebackből szert tudnék tenni olyan 3-400$-ra havi 20-25 k lejátszott hand esetén.

Előre is köszönöm a hozzászólásokat!

FoldInsteadOfCheck
Válasz bravesoul kommentjére
2009. aug. 14. 17:20

Mindenféle offens nélkül, a legrosszabb dolog NL10 FTP-n kezdeni :D

Dupla rake, a bonus döcög NL10-en, igaz h sok asztal + jó szoftver de egyáltalán nincs olyan sok hal. Pár hónapja sweateltem elég sokat NL10 FTP-s emberkével és nézni is rossz volt az a sok walkot.

Minőségben fényévekkel jobban jársz kapásból Starsal de inkább ongame (Bwin!),Everest stb. Szinte bárhol jobban jársz.

FTP-n már ezer éve nincs dupla rake. :)
A bónusz Ongamen jóval döcögősebb NL10-en (Starsról már nem is beszélve:)).
FTP-n NL10 SH-n kb. 6$ / 1000 hand + rakeback.

Játékosügyileg persze sokkal több a fish Ongamen és Everesten :)
Talán Everest a legjobb kezdésnek.

FoldInsteadOfCheck
Válasz SiLenTTwisTeR kommentjére
2009. aug. 14. 18:07

Üdv!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Melyik termet ajánlanátok, ha NL 50 sh-t szeretnék játszani?
Főbb szempontok: HUD támogatottság, jó szoftver, gyenge állomány, és olyan este 8 és 11 óra között legyen csúcsidő, de legalábbis legyen 6-8 jó asztal.
Az se lenne rossz, ha bónuszokból, vagy rakebackből szert tudnék tenni olyan 3-400$-ra havi 20-25 k lejátszott hand esetén.

Sajnos a jó szoftver / gyenge állomány kombó ritkán jár együtt :D
Gyenge állomány Ongamen, Everesten, Bosson van, csak a software enyhén szólva nem az igazi :) (a first depo bónuszaik viszont jól jönnek NL50-en)
Full Tilt : jó software, jó bónusz/rakeback, sok asztal és itt se atom erős mezőny:)
Stars : ha még nem regeltél, akkor van 600$ first depo bónusz, de nemtom mennyire jön NL50-en. Software nagyon jó, állomány kb. FTP.
Viszont ha nincs FD bónuszod ide, akkor elég nagy grindot kell nyomnod, hogy elérj majd egy elfogadható szintet.
NoIQ / Devilfish : nem a legjobb software, viszont van rb/bónusz+rakeracek. Mondjuk asszem itt elég agro a mezőny :)
Pacific/Lucky Ace : shit software :D gyenge mezőny :) bónusz nemtom milyen:)
iPoker : itt vannak jó bónuszok, állományt nem tudom, software nem rossz.
Ezek közül asszem csak a Pacific/Lucky Ace-hez kell valami külön handgrabber, a többihez alapból használható a Holdem Manager.

Hirtelen ennyi jutott eszembe :)

Zoleee
Válasz SiLenTTwisTeR kommentjére
2009. aug. 14. 18:11

Üdv!

Privát üzenet ment.

tozo
Válasz Zoleee kommentjére
2009. szept. 2. 12:02

sziasztok!
NL25 6max-on szeretnék játszani és szeretném kikérni a véleményetek, hogy melyik teremben tegyem mindezt?
HM-et és HUD-ot mindenképpen használni szeretnék és örülnék a sok gyenge játékosnak is :)
Az a baj hogy a legtöbb terembe már regisztrálva vagyok és a first depo is megvolt így bonusz szempontjából Fulltilt, Everest, PS, Bwin kilőve. Microgaming-en nem játszok!
Ipoker, B2B vagy valamelyik ongame terem lehetne jó ha bónuszt is szeretnék.
Viszont sokan írtátok itt everest-et. Megéri hagyni a bónuszt és inkább befizetni ide?
Melyik termet ajánlanátok?
Köszönöm előre is a segítségetek!

pendre
Válasz tozo kommentjére
2009. szept. 2. 12:35

Bodogot próbáltad?
Előnyök: játékosok igen gyengék, bónusz könnyen kivehető, szoftver kellemes
Hátrányok: viszonylag kevés asztal van (azért késő délutántól már nem rossz a helyzet), és max 4 asztalon játszhatsz egyszerre.

Élő ügyfélszolgálat