Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

ddrum
Válasz zoltanh kommentjére
2010. dec. 24. 11:25

-2$ a max beülő.
-Igen, vannak.

A nl2 az nem 1/2 centes vakokat jelent? A max beülő asztalonként változhat.

Laller85
Válasz ddrum kommentjére
2010. dec. 27. 20:33

Sziasztok.

Melyik terembe van lehetőség HU CG re Nl10 es limiten vagy alatt, ahol a játékosállomány is gyengébb ?

wamcsi
Válasz ddrum kommentjére
2010. dec. 27. 20:38

A nl2 az nem 1/2 centes vakokat jelent? A max beülő asztalonként változhat.

$0,01/$0,02 - tehát 100bb = 2$

daPEPEhu
Válasz Laller85 kommentjére
2010. dec. 28. 11:29

Sziasztok.

Melyik terembe van lehetőség HU CG re Nl10 es limiten vagy alatt, ahol a játékosállomány is gyengébb ?

Pl. ipoker hálózat vmelyik termében..ezen a limiten szinte csak gyenge játékosokkal fogsz játszani..

Laller85
Válasz daPEPEhu kommentjére
2010. dec. 28. 14:31

Hi.

Az Everest és a Redkings között gondolkozok, melyikbe éri meg jobban menni gyenge játékosállomány szempontjábol (főleg nl10 limit), ill néha versenyeken is szeretnék indulni?!

castor11
Válasz Laller85 kommentjére
2010. dec. 28. 14:35

Hi.

Az Everest és a Redkings között gondolkozok, melyikbe éri meg jobban menni gyenge játékosállomány szempontjábol (főleg nl10 limit), ill néha versenyeken is szeretnék indulni?!

Everest, mert amennyire tudom ongammán magasabb a rake... De ennek mindenképpen nézz utánna. Így is felfal még a normál rake is, nemhogy a magasabb. Ennek mindenképpen nézz utánna. Esetleg még javaslom az UB-t.

SuccessFULL
Válasz castor11 kommentjére
2010. dec. 28. 14:54

Sziasztok!

SNG FR 5$ ra keresek termet. Pontosabban az eddigi tervem januartol Full Tilt 4honapos kisebb grind, amig tart a FD Bonus.

Van valami javaslatotok, ahol jobban megeri jatszani? Vagy egyaltalan melyik termekben erdemes meg SNG-t jatszani. HUD hasznalat feltetel es hogy magasabb teteken is legyen eleg asztal.

Ez lemaradt: NLH-re

Tasak
Válasz SuccessFULL kommentjére
2011. jan. 8. 13:17

Üdv,

Termet szeretnék váltani eddig PSn játszottam nl2-5-10 et és most más terembe szeretnék vándorolni. Esetleg tud valaki ajánlani egy jó termet ?

izé
Válasz Tasak kommentjére
2011. jan. 8. 13:20

Üdv,

Termet szeretnék váltani eddig PSn játszottam nl2-5-10 et és most más terembe szeretnék vándorolni. Esetleg tud valaki ajánlani egy jó termet ?

Full Tilten kb ugyanaz az állomány, Ongame-n állítólag gyengébb.Szóval attól függ milyen állományt szeretnél, + a szoftver sem elhanyagolható.

Tasak
Válasz izé kommentjére
2011. jan. 8. 13:21

Full Tilten kb ugyanaz az állomány, Ongame-n állítólag gyengébb.Szóval attól függ milyen állományt szeretnél, + a szoftver sem elhanyagolható.

nekem a szoftver az mind1 megszokom gyors olyan termet keresek ahol van rakeback és kicsit gyengébb állomány

Élő ügyfélszolgálat