Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

cooper85
Válasz cursor 10 kommentjére
2010. dec. 8. 17:40

Szerintem a 888-ra mindegy honnan regisztráltál,ha jól tudom nincs rakeback.Én a többi közül az FTP-t ajánlanám (jó szoftver,sok játékos és játék) alacsony limiteken van hal bőven.

Köszönöm a segítséget!:)

geryhun
Válasz spewwykiddo kommentjére
2010. dec. 8. 18:06

nl100hoz melyik termet ajánljátok most?Gondolok itt inkább a gyengébb játékosokra nem bónusz , rb stb.Ftp kizárt

upd:tx a helpet

geryhun
Válasz geryhun kommentjére
2010. dec. 8. 20:58

senki , semmi....?

buktar
2010. dec. 8. 21:08

Bővebben? 5max, 6max, FR? Éjjel-nappal? $? €?

geryhun
Válasz buktar kommentjére
2010. dec. 8. 21:20

Heads up , idő bármikor jó , pénznem is teljesen mind1 .
Elég sokat leragadtam egy teremnél , fogalmam sincs hogy most hol van a legtöbb "hobbista" játékos.

geryhun
2010. dec. 9. 14:06

rendbe srácok , elemezzétek a sok nl2-nl10es partit , ez az oldal is egyre jobban megy a süllyesztőbe , régen mindenki segített mindenkinek mára ez változóba van sajna.
na gl..

castor11
2010. dec. 9. 14:14

rendbe srácok , elemezzétek a sok nl2-nl10es partit , ez az oldal is egyre jobban megy a süllyesztőbe , régen mindenki segített mindenkinek mára ez változóba van sajna.
na gl..

nem vok nagy hu pro, de ha hobbistákkal akarsz játszani, akkor PKR (30%rb+2ks fd bónusz), esetleg bwin, de ott csak fd bónusz van.
Ami még szerintem még jó választás lehet, az az UB, Hu asztalok vannak rendesen, de inkább csak éjszaka van nagyobb forgalom.
Ilyen téten jobbára Stars, iPoker, esetleg Everest, Pacific
Ha nekem kellene dönteni, akkor én ebben a sorrendben mennék:
1. UB, 2. Stars, 3. iPoker, 4. PKR, 5. Pacific, 6. Everest

cherrieblossom
Válasz castor11 kommentjére
2010. dec. 9. 15:17

sziasztok

A barátom allandoan a partypoker-en lóg. meg szeretném lepni, hogy játszom ott vele én is pókert. de még csak néhányszor játszottam élőben, és nem igazán értem ezt az online dolgot.

Tudnátok segíteni, hogy hol érdemes kezdeni, ahol nem veszítek nagyon sok pénzt?

őt nem szeretném kérdezni, mert meglepi lesz

köszi

j001
Válasz incredible91 kommentjére
2010. dec. 9. 22:25

köszi:)

nando42
Válasz cherrieblossom kommentjére
2010. dec. 9. 22:37

sziasztok

A barátom allandoan a partypoker-en lóg. meg szeretném lepni, hogy játszom ott vele én is pókert. de még csak néhányszor játszottam élőben, és nem igazán értem ezt az online dolgot.

Tudnátok segíteni, hogy hol érdemes kezdeni, ahol nem veszítek nagyon sok pénzt?

őt nem szeretném kérdezni, mert meglepi lesz

köszi

bármelyik teremben nl2-őn (de leginkább Poker Stars, mert ott a legkisebb a rake ezen a limiten), de leginkább sehol. :)

Élő ügyfélszolgálat