Szerintem a 888-ra mindegy honnan regisztráltál,ha jól tudom nincs rakeback.Én a többi közül az FTP-t ajánlanám (jó szoftver,sok játékos és játék) alacsony limiteken van hal bőven.
nl100hoz melyik termet ajánljátok most?Gondolok itt inkább a gyengébb játékosokra nem bónusz , rb stb.Ftp kizárt
upd:tx a helpet
senki , semmi....?
Bővebben? 5max, 6max, FR? Éjjel-nappal? $? €?
Heads up , idő bármikor jó , pénznem is teljesen mind1 .
Elég sokat leragadtam egy teremnél , fogalmam sincs hogy most hol van a legtöbb "hobbista" játékos.
rendbe srácok , elemezzétek a sok nl2-nl10es partit , ez az oldal is egyre jobban megy a süllyesztőbe , régen mindenki segített mindenkinek mára ez változóba van sajna.
na gl..
rendbe srácok , elemezzétek a sok nl2-nl10es partit , ez az oldal is egyre jobban megy a süllyesztőbe , régen mindenki segített mindenkinek mára ez változóba van sajna.
na gl..
sziasztok
A barátom allandoan a partypoker-en lóg. meg szeretném lepni, hogy játszom ott vele én is pókert. de még csak néhányszor játszottam élőben, és nem igazán értem ezt az online dolgot.
Tudnátok segíteni, hogy hol érdemes kezdeni, ahol nem veszítek nagyon sok pénzt?
őt nem szeretném kérdezni, mert meglepi lesz
köszi
köszi:)
sziasztok
A barátom allandoan a partypoker-en lóg. meg szeretném lepni, hogy játszom ott vele én is pókert. de még csak néhányszor játszottam élőben, és nem igazán értem ezt az online dolgot.
Tudnátok segíteni, hogy hol érdemes kezdeni, ahol nem veszítek nagyon sok pénzt?
őt nem szeretném kérdezni, mert meglepi lesz
köszi