Szia!
Már hogyne lenne akadémián merge network-ös terem? Ott a bigbet poker. Nézd meg a pokertermeknél! Nem ismerem a hálózatot, nem tudom mennyire felel meg az ígényeidnek, az viszont biztos, hogy 35%-os napi rakeback van ebben a teremben.
Szia!
Már hogyne lenne akadémián merge network-ös terem? Ott a bigbet poker. Nézd meg a pokertermeknél! Nem ismerem a hálózatot, nem tudom mennyire felel meg az ígényeidnek, az viszont biztos, hogy 35%-os napi rakeback van ebben a teremben.
Sziasztok! 6 fős donozásra keresek termet ahol van RB és a HM is működik rendesen.
Ötletek?
Sziasztok!
Egy olyan termet keresek NL5-NL50-hez ami
1. játékosállományban PS szintű (ha gyengébb az nem baj)
2. van normális rakeback (25%+)
3. használható a Holdem Manager HUD-ja
Tudna vki segíteni? Most PS-en jáccok és igazából a rakebacken kívül nincs vele semmi bajom, de a rakeback az túl alacsony.
A PS-en meg a vip rendszer micron szerintem pocsék, közel sem ér fel egy 30% körüli rakebackkel.
Sziasztok!
Egy olyan termet keresek NL5-NL50-hez ami
1. játékosállományban PS szintű (ha gyengébb az nem baj)
2. van normális rakeback (25%+)
3. használható a Holdem Manager HUD-ja
Tudna vki segíteni? Most PS-en jáccok és igazából a rakebacken kívül nincs vele semmi bajom, de a rakeback az túl alacsony.
Viszont ha azt nézed a PS micrón 20 centenként fizetsz 1c raket, míg a többi teremben 15 centenként. Ha hozzáveszed, hogy pl. a Full Tilt 27%-os rakebackje igazából csak olyan 10-12% nettó...
Csak amiket én próbáltam, innen az akadémiáról:
Cake: gyenge nitek, 33% rakeback, de manapság már alig van játékos
UB: 30% rb, gyenge mezőny, reload promók, eladhatod a pontjaidat instant cashért, szóval jó juttatások, szerintem kis téten még nem is csalnak :) Állítólag a Victory Poker is csatlakozni fog a Cereushoz
Poker Heaven: Itt is gyenge a mezőny, 30% rb, de csak ha elérsz €50-et egy hónapban kerül kifizetésre, egyébként elvész, ez mikrón nem feltétlenül lehet meg. A szoftver nem nagyon tetszett.
Cereus Poker Network - Wikipedia, the free encyclopedia
Itt le van írva mindkét sztori.
A PT3-nak nem volt gondja vele, olyan 500-1000 handenként volt egy invalid pot size error, de nem számottevő. Nekem tetszett a terem.
[QUOTE=fLeSs;303449]Köszi.
Igen, az UB-t nézegettem én is ami jónak tűnik, itt a HEM HUD-ja normálisan működik? A handeket rendesen importálja/stb?
Btw mit értesz az alatt, hogy "kis téten még nem is csalnak"?[/QUOTEU]
UB-be ne gyertek, ott most én akarok vagánykodni,már egész jól megy :D
NL25/NL50 FR játékra keresnék termet, tudtok valamit ajánlani?
Szempontok:
- Ne csesztesse az FBI (Stars, FTP, UB kilőve)
- Legyen valamilyen rakeback/VIP rendszer (iPoker kilőve)
- Legyen normális szoftvere (IPN kilőve)
Entraction, Ongame, Everest, Microgaming (itt nem tudom, van FR? Scout nem mutatja...) jutott így eszembe hirtelen, de egyikben sem jártam még.
Tisztelet!
PS-en játszom, de már egy ideje terveztem a váltást egy másik teremre PS gyenge rb systeme miatt, a mostani botrány adta meg a végső lökést.
Tehát a kérdésem: melyik termet ajánlanátok, ahol van egy kellemes rb, megy a hud és viszonylag sok a játékos/nem túl erős a mezőny.
CG-t szeretnék játszani kizárólagosan, NL10-NL50 között.