Ugyanez a kérdésem:
NL25-50
RB
Bonusz
Elég asztal
Halcskák...
No FBI
Álomterem?
Üdv
Boss?
Van sok jó privát deal, asztal is van bőven úgy déltől, Nl25-ön meg valszeg egész nap.
Hali!
Hát ha amcsikkal akarod tolni akkor merge rb-vel elég korrekt abbol is Lock poker ronin promo miatt.
Legjobb FD chilipoker sztem
Ongame rng miatt nem ajánlanám:D
megfordultam már 30terembe minimum kapásbol ezek jutnak eszembe:)
Most a bwin nagyon rákapcsolt a promókra , gondolom ki akarnak fogni néhány halacskát (azokból akik leléptek az FBI-os termekből ) , elég sok a + ev...
Csak sírva menekül mindenki, ha PS után meglátja bwin szoftverét :D
PS-hez, ftp-hez szokott arcok szerintem képtelenek megszokni rosszabbat, pláne sokkal rosszabbat.
Szasztok.
Nemrég itt a topikban kérdezősködtem, hogy milyen terembe érdemes menni ahol
- NL5-NL50-et jáccanék
- van rakeback
- működik a Holdem Manager
Az ub.com-ot ajánlottátok (meg én is azt nézegettem :D), azonban ide nem fizettem be - szerencsére.
A kérdés viszont még mindig aktuális, ezért újra elkezdtem nézelődni, és a Merge hálózat illetve az Entraction hálózat oldalai tűnnek a legnormálisabbnak, pl. a Mergénél a BigBet Poker , de ott van még a Blackchip vagy a Carbonpoker, az Entractionnál a NoiQ Poker
Mindkét hálózatban van rakeback és a HEM is kompatibilis velük.
Viszont a Merge állítólag csak a júni. 1-ig csatlakozó embereknek fizet rakebacket.
Véleményeket kérnék ezekről a hálózatokról, köszi!
Szasztok.
- NL5-NL50-et jáccanék
- van rakeback
Az ub.com-ot ajánlottátok (meg én is azt nézegettem :D), azonban ide nem fizettem be - szerencsére.
A kérdés viszont még mindig aktuális, ezért újra elkezdtem nézelődni, és a Merge hálózat illetve az Entraction hálózat oldalai tűnnek a legnormálisabbnak, pl. a Mergénél a BigBet Poker , de ott van még a Blackchip vagy a Carbonpoker, az Entractionnál a NoiQ Poker
Viszont a Merge állítólag csak a júni. 1-ig csatlakozó embereknek fizet rakebacket.
Bigbet poker ha jól tudom már rég megszűnt.
Valóban, ehhez képest a pokerakadémián vhogy mégis rátaláltam. :D
És a többi Mergés terem illetve az Entraction? Ha jóltom ez a volt B2B.
Szasztok.
- NL5-NL50-et jáccanék
- van rakeback