41526 hand és 293,37 USD. :D
Most nézem, hogy a winningsem kevesebb bakker. :D
Most akkor mi az igazság?
nl50-100
Sziasztok,
nl50, nl100 - at játszok, full ringet. Eddig a bwinen toltam, de itt, noha nagy halastó, visszatérítés szinte semmi.
Az eddig elolvasott hsz-okból azt veszem ki, hogy az everest jó választás lehet.
Akinek van everestes tapasztalata, légyszi válszoljon.
- Műxik-e rendesen a HM az everesten?
- Honnan lehet everestes hand history-t vásárolni?
- Van-e elég cash game asztal?
Köszi
Bucman
Sziasztok,
nl50, nl100 - at játszok, full ringet. Eddig a bwinen toltam, de itt, noha nagy halastó, visszatérítés szinte semmi.
Az eddig elolvasott hsz-okból azt veszem ki, hogy az everest jó választás lehet.
Akinek van everestes tapasztalata, légyszi válszoljon.
- Műxik-e rendesen a HM az everesten?
- Honnan lehet everestes hand history-t vásárolni?
- Van-e elég cash game asztal?
Köszi
Bucman
Az eddigi variálásomat megkoronázandó végül a FTP-nél kötöttem ki :D.
Legalábbis kipróbálom. AKADEMIA-val regisztráltam, az akadémiának elküldtem az azonosítómat, most akkor mi legyen? Az első befizetéssel meg kell várnom amíg visszajeleznek hogy kapjak rakebacket, vagy már fizethetek is be?
Az eddigi variálásomat megkoronázandó végül a FTP-nél kötöttem ki :D.
Legalábbis kipróbálom. AKADEMIA-val regisztráltam, az akadémiának elküldtem az azonosítómat, most akkor mi legyen? Az első befizetéssel meg kell várnom amíg visszajeleznek hogy kapjak rakebacket, vagy már fizethetek is be?
Az a biztos, ha megvárod a visszajelzést azzal kapcsolatban, hogy minden rendben. Türelmed kérjük.
Egy ideje nem játszottam már neten és most újra szeretnék befizetni kb. 300$t valahova, de nem tudom hova lenne érdemes? melyik terem most a legjobb cash és alacsony nevezésű mttkbe.
Egy ideje nem játszottam már neten és most újra szeretnék befizetni kb. 300$t valahova, de nem tudom hova lenne érdemes? melyik terem most a legjobb cash és alacsony nevezésű mttkbe.
Legutoljára pokerheaven-n játszottam, nyertem is. Cash téren be is jött a terem meg van rakeback is ami elég jó dolog, de mtt téren nem volt a legjobb.