köszi a gyors választ !
ha tudasz a partypokeröl konkrét versenyt sokat segítenél !
Onegame konkrét terem is érdekelne ,mert én eddig csak PS-en toltam, és nem vagyok jártas hogy smint van a többi oladallal !
Konkrét versenyeket nehéz lenne felsorolni, legegyszerűbb ha bármelyik termet letöltöd ingyen és megnézed a lobbyt :)
Sziasztok!
Elnézést, hogy ide írok, csak nem akartam új topikot csinálni, és talán ez a legmegfelelőbb a kérdésemnek.
Szeretném ha ajánlanátok egy, vagy több olyan termet, ahol van rakeback és emellett a teremben megszerzett pontokat pénzre lehet váltani, nem kijátszható bónuszra, hanem pénzre, mint pl everestnél.
Ezeken kívül lényeges a játékosállomány is, hogy azért ne kelljen sokat várni egy-egy asztal indulására (sit and go-ról van szó). Előre is köszönöm a segítséget!
rush poker
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy melyik kisebb termekben található már hatékonyan (nem túl bug-os) működő a rush-zoom pokerhez hasonló gyors játékfajta. Kerestem felsorolást, hogy melyek azok a termek, amelyek ezt a játékmódot biztositjak, de nem találam sajnos. Előre is köszönöm a javaslatokat.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy melyik kisebb termekben található már hatékonyan (nem túl bug-os) működő a rush-zoom pokerhez hasonló gyors játékfajta. Kerestem felsorolást, hogy melyek azok a termek, amelyek ezt a játékmódot biztositjak, de nem találam sajnos. Előre is köszönöm a javaslatokat.
Szia!
Pokerstars, Partypoker, Titan Poker
Terminal poker. Nemsokára visszatér már végre az FTP is a rush hazája :)
Terminal poker. Nemsokára visszatér már végre az FTP is a rush hazája :)
a Terminal Poker-t én is ajánlom
van vkinek NL200+SH tapasztalata ??!!
Lééééééééécciiiiiiiiii írd meg !!