én ugyan nem játszom náluk, de 2+2-n elég rossz híre van a 888-nak: inaktív akuntokról kezelési költség címen havi 10%-ot vonnak le a rollból (valaki fent felejtett 6000 dodót, és mikor egy év múlva belépett, már csak 2500 maradt belőle), nyerő játékosoknak "elfelejtettek" promópontokat jóváírni, meg ilyenek... de állítólag sok a gyenge játékos
Bwin játékosállománya ennyire romlott az összeolvadás miatt?
888poker megfelelhet, rengeteg az idióta, asztalszám nem szokottt gond lenni, hm2 műkszik ****án.
az átlagpot és a flopnézés %-ot nem tudom neked megmondani, mert én csak sng-t játszom. jelenleg munkahelyen meg se tudom nézni neked.
majd mindjárt valaki más megmondja :)
én is Cake-ről jöttem át ide, mire megkaptam a pénzem...volt vagy 3 hét...
PKR,WH és Chocolate számomra eddig ismeretlen terep.
A csoki póker amúgy még létezik?
én ugyan nem játszom náluk, de 2+2-n elég rossz híre van a 888-nak: inaktív akuntokról kezelési költség címen havi 10%-ot vonnak le a rollból (valaki fent felejtett 6000 dodót, és mikor egy év múlva belépett, már csak 2500 maradt belőle), nyerő játékosoknak "elfelejtettek" promópontokat jóváírni, meg ilyenek... de állítólag sok a gyenge játékos
Hello Akadémia !
Régen a bwinen játszottam de ez az új partypokeres idiótaság teljesen megőrjít.
Milyen más termet ajánlanátok a bwin helyet ?
Elvárásaim:
- Legyen sok fish
- Lehessen legalább 4-5 asztalon párhuzamosan FR cash gamet játszani NL10-NL20as limiten
- A lobbyban fel legyen tüntetve, hogy mekkora az átlag pot illetve a flop nézés %ban
- Működjön rajta a HM2
Mi a véleményetek a következő termekről: WilliamHill, Chocolatepoker, Cakepoker, PKR, 888 poker ?
Tudtok oldalakat mondani amiken keresztül jó rakebacket kaphatok a következő siteokra ?
Nyáron én is fizettem be a 888-ra, euróba terhelték meg a $-os számlámat, így jóval több került levonásra mit amennyit a 888as számlámra töltöttek, kifizetésnél ugyan ez, mire a számlámon volt kevesebb volt ugyan az egységnyi $-ár.
Persze ez lehet csak egyedi eset, és aki €-t fizet be annak nem lesz ilyen gondja.
A csoki póker amúgy még létezik?
Nekem is ez volt az első kérdésem. (pénzlenyúlások, egyebek.....) Szerintem biztos, hogy már nem mükszik.
Online Póker Játékok | Magyar Chocolate Poker
Honlapjuk megy, elvileg 3000+ játékos van fent.
A kérdés csak az, hogy még most is elfogadnák a befizetést.