Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

aranyhal01
Válasz aranyhal01 kommentjére
2013. aug. 19. 10:05

nincs bajom nem gurul el a gyógyszerem ugyan úgy játszom csak amikor ennyire tilt re vág a gép hogy akármivel megyek elbukom pontosan tudom hogy milyen lapokkal játszanak. amikor sorozatban bukom el kk lapokat aj meg dd ellen egymás után 4 -5 akkor az hihetetlen számomra hogy ezt nem gép csinálja miért van az hogy egyénként nyerek és ezeken napokon semmivel nem tudok nyerni.nem hiszem el hogy ez csak véletlen!!!!

aranyhal01
Válasz danfiu kommentjére
2013. aug. 19. 10:07

ha átmegyek 888 póker rake hogy tudom beállítani?

aranyhal01
2013. aug. 19. 10:10

mindegy honnan töltöm le 888 póker rake szempontjából kérdezem nem nagyon értek rake-hoz segítetek nekem benne

danfiu
2013. aug. 19. 10:11

nincs bajom nem gurul el a gyógyszerem ugyan úgy játszom csak amikor ennyire tilt re vág a gép hogy akármivel megyek elbukom pontosan tudom hogy milyen lapokkal játszanak. amikor sorozatban bukom el kk lapokat aj meg dd ellen egymás után 4 -5 akkor az hihetetlen számomra hogy ezt nem gép csinálja miért van az hogy egyénként nyerek és ezeken napokon semmivel nem tudok nyerni.nem hiszem el hogy ez csak véletlen!!!!

Szted a pokerben minden aldott sessionben nyer a jobb jatekos?A vilag legjobb jatekosainak is van nagyon nagy downswingjuk,miert?Elpartolt volna toluk a szerencse?Nem.Variancia/runbad/vszinu nem A-jatek. Szoval,azt gondolni, h azert mert mi jobbak vagyunk egy masik jatekosnal, de megis neha a masik jatekos nyer, az massziv ego,alazat hianya es tilt.

Exec
2013. aug. 19. 10:27

küldenék egy privát üzenetet de nem lehet neked, vagy adj egy emailt

Exec
2013. aug. 19. 10:29

asszem Hellmuth mondta hogy : "Ha a pokerben nem játszana a szerencse akkor mindig én nyernék"
Az más kérdés persze hogy ez mennyire lenne így :p

aranyhal01
2013. aug. 19. 10:30

ha innen pókerakadémiáról töltöm le 888 póker mit kel beírnom első befizetési bónuszkódnak?

aranyhal01
Válasz Exec kommentjére
2013. aug. 19. 10:32
aranyhal01
Válasz danfiu kommentjére
2013. aug. 19. 10:36

nem mondom hogy jobb vagyok nagyon sokat kel még tanulnom !!!!!!!!!!!!!most szeretnék pk4 venni eddig semilyen programot nem használtam végig jártam microlimitet elvoltam programok nélkül! csak azt mondtam pluszban szoktam zárni a napokat kivetél ezeket napokat mert ilyenkor súlyos mínuszba vág le a gép

iKeksz
2013. aug. 19. 10:42

érdeklődj supporton

Élő ügyfélszolgálat