nincs bajom nem gurul el a gyógyszerem ugyan úgy játszom csak amikor ennyire tilt re vág a gép hogy akármivel megyek elbukom pontosan tudom hogy milyen lapokkal játszanak. amikor sorozatban bukom el kk lapokat aj meg dd ellen egymás után 4 -5 akkor az hihetetlen számomra hogy ezt nem gép csinálja miért van az hogy egyénként nyerek és ezeken napokon semmivel nem tudok nyerni.nem hiszem el hogy ez csak véletlen!!!!
ha átmegyek 888 póker rake hogy tudom beállítani?
mindegy honnan töltöm le 888 póker rake szempontjából kérdezem nem nagyon értek rake-hoz segítetek nekem benne
nincs bajom nem gurul el a gyógyszerem ugyan úgy játszom csak amikor ennyire tilt re vág a gép hogy akármivel megyek elbukom pontosan tudom hogy milyen lapokkal játszanak. amikor sorozatban bukom el kk lapokat aj meg dd ellen egymás után 4 -5 akkor az hihetetlen számomra hogy ezt nem gép csinálja miért van az hogy egyénként nyerek és ezeken napokon semmivel nem tudok nyerni.nem hiszem el hogy ez csak véletlen!!!!
küldenék egy privát üzenetet de nem lehet neked, vagy adj egy emailt
asszem Hellmuth mondta hogy : "Ha a pokerben nem játszana a szerencse akkor mindig én nyernék"
Az más kérdés persze hogy ez mennyire lenne így :p
ha innen pókerakadémiáról töltöm le 888 póker mit kel beírnom első befizetési bónuszkódnak?
nem mondom hogy jobb vagyok nagyon sokat kel még tanulnom !!!!!!!!!!!!!most szeretnék pk4 venni eddig semilyen programot nem használtam végig jártam microlimitet elvoltam programok nélkül! csak azt mondtam pluszban szoktam zárni a napokat kivetél ezeket napokat mert ilyenkor súlyos mínuszba vág le a gép
érdeklődj supporton