Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

BelaKecske
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2013. aug. 18. 16:35

csak starson van szerintem reggel asztal, ipoki néha szokott menni még ilyen 4-5-6 körül hajnalban, de délelőtt nem hiszem, h túl nagy akció lenne bárhol is.

sonashi
Válasz fiestero kommentjére
2013. aug. 18. 16:39

jo mondjuk ez az utolsok kozott van mint kriterium. boven jo ha delutantol megy az action, es gond nelkul talalni megfelelo asztalszamot. :) szoval? :D

Roleks
2013. aug. 18. 20:19

stars 200,100 tök zsír reggel gondolom 20,50en ilyen aranybánya feeling lehet.

vadallat
2013. aug. 18. 21:38

keress rá, vannak oldalak ahol kiírják az aktuális forgalmat...

aranyhal01
2013. aug. 18. 23:09

termek

sziasztok tudtok nekem egy jó termet ajánlani cg szeretnék játszani valami jó termet keresek ahol van elég asztal ps -töl besokalltam,full tilt meg partypokeren peddig alig van asztal választék

danfiu
Válasz aranyhal01 kommentjére
2013. aug. 18. 23:10

Mitol sokaltal be?Talald ki miert kerdezem!

svajcifiu
2013. aug. 18. 23:20

sziasztok tudtok nekem egy jó termet ajánlani cg szeretnék játszani valami jó termet keresek ahol van elég asztal ps -töl besokalltam,full tilt meg partypokeren peddig alig van asztal választék

asztalválaszték máshol sem lesz nagyobb mint a fulltilten mivel ez a terem második a Ps után a forgalmi rangsorban.
Nagyobb hálózat még az ipoker, meg a 888 network

aranyhal01
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. aug. 19. 7:23

zoom pókert játszom másodszor csinálja csinálja meg velem 3-4 nyerek és egy nap alatt olyan tilt-re vág a gép hogy akár mivel játszom biztos hogy riveren elbukom,2 héten belül megcsinálta 2 szer elegem lett ennek így nincs értelme hogy amit összenyerek azt egy nap alatt elviszi semmit nem lehet ellene csinálni!

Exec
2013. aug. 19. 9:32

zoom-ot játszottam én is nagyon nagy a variancia hiszen szinte mindenki pocket párokkal és broadway-el játszik. Ha nem jó neki a flop dob, ha jó és megad akkor meg nagy rá az esély hogy lejött neki a set vagy overpárja van.
PS-ről átmentem 888-ra bónuszt kijátszani, rake magasabb de nagyon, (de tényleg) nagyon sok a 70+ VP-s játékos ami PS-en már alig van, szerintem jobban megéri itt játszani.

danfiu
2013. aug. 19. 9:54

Szoval a 2. hszemet idezve, nekem ugy tunik, h frusztralt vagy, nem tudod kontrollalni az erzeseidet es mar kiakadsz egy bad beaten is.Ilyenkor az emberek automatikusan azt gondoljak h "nah jo ez a kurv@ poker nem adta PS-en, majd biztos adja mashol. A mentalis leakek minden teremben ugyanott lesznek es a frusztraltsag nem fog eltunni.Meg egybol azt kijelenteni h csal az online poker az nagy badarsag.Persze, voltak csalasok,osszejatszasok,mindig is lesznek, csak egyre kevesebb es kevesebb.

Abba gondolj bele, nem tudom h milyen teten jatszol es mit de a tippem nl 6max cg es nl10 kornyeken 2 asztal vagy nl100 1 asztal.A botokat nem azokon a teteken fogjak ugysem alkalmazni.Kar ezen aggodni.Annyi a lenyeg,, ahogy en latom, hogy nagyon nagy bajaid vannak a mentalis reszevel a pokernek es ezen probalj meg valtoztatni eloszor.

Élő ügyfélszolgálat