Hello!
Olyan termet keresek ami kis téten nincsen kihalva és jelenleg Magyarországról is elérhető
Pokerstar és partypoker-en kivül.
fastfolod játék előny lenne.
(Tehát igazából melyik a 3. legnagyobb terem? :) )
Köszönöm.
Hát erre nem is olyan könnyű válaszolni, mert több pro és kontra érvet is fel lehet sorakoztatni.
Az IDN rengeteg játékossal rendelkezik (állítólag nagyon jó asztalokat és sok gyenge játékost lehet találni), de ha jól tudom nincs HUD és azért az ázsiai piac megbízhatósága is valamelyest kérdéses lenne a számomra.
Ipoker hálózat termeiben már lehetnek játékosmennyiségi problémák, de micro téten ez talán még nem annyira számottevő. A szoftver nagyon sok memóriát használ, elég rosszul van megírva így kell egy jó gép is.
GGPoker nálam ugyanaz mint az IDN.
Unibeten szintén azt mondják, hogy elég gyenge a mezőny de ugye már ott sincs HUD.
Nekem a WPN hálózat nagyon nem jött be. Se akció, se fish viszont rengeteg bot. Ráadásul most machináltak a szoftverrel is, van akinek a HUD tűnt el, van akinek a rollja. Szóval ezt is hanyagolnám.
Microgaming hálózatról sajnos nem nagyon van infóm, de szerintem ott már nem a régi jó akció folyik.
Vannak még kisebb hálózatok is, meg tuti kifelejtettem valamit, chico pl. Mindnek megvan a maga baja. Kevés timebank, nincs hud, konverter kell, nem lehet Mo-ról regisztrálni, stbstb és ezek permutációja.
Összegezve én az Ipoker-t javasolnám kipróbálásra. "Kicsit" magasabb a rake mint starson mondjuk, viszont RB-vel és race-kkel kompenzálnak a termek. Vannak fast asztalaik is, de gyakorlatban ezeken nem sok akcióval találkoztam.
GG-t ajánlanám én is Neked, ha nem szükséges a HUD, ott is van már "gyors poker " - Nem tudom mióta, most akadtam rá pár streamernél.
https://www.ggpoker.com/poker-card-games/rush-and-cash-online-poker/
Az Ázsiai termeket is ajánlanám.
Biztonságos és gyors a ki fizetés.
"
Frissítés (2019. május): A fent említett esetek 2017 második felében kerültek nyilvánosságra. Mivel hasonló esetekről azóta nem hallottunk, ezért már jobb szívvel tudjuk ajánlani a termet. Természetesen továbbra is igaz, hogy az ügyfélszolgálatától kapott első figyelmeztetés után azonnal ki kell utalni a tőkét. Amennyiben ilyen történne, kérjük azonnal jelezzetek nekünk.
"
Nem hallottam róla, hogy azóta pozitív irányt vett a hálózat, ha így van, az örvendetes! Én még akkoriban otthagytam "őket", mikor ezek a hírek nyilvánosságra kerültek.
"
Frissítés (2019. május): A fent említett esetek 2017 második felében kerültek nyilvánosságra. Mivel hasonló esetekről azóta nem hallottunk, ezért már jobb szívvel tudjuk ajánlani a termet. Természetesen továbbra is igaz, hogy az ügyfélszolgálatától kapott első figyelmeztetés után azonnal ki kell utalni a tőkét. Amennyiben ilyen történne, kérjük azonnal jelezzetek nekünk.
"
Runitonce-ot miért nem reklámozza a PA?
Runitonce-ot miért nem reklámozza a PA?