Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

Ascent888
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2019. jún. 19. 23:54

Sziasztok,

olyan termek, hálózatok érdekelnének, amelyekben van még hud és HU sng. Amiről tudom, hogy van; Pokerstars, Ipoker, WPN, Intertops. Létezik még ezeken kívül, melyekben nincs tiltva a PT4/HM2 ?

Admin
2019. jún. 20. 11:59

Szia!

Nyugodtan vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, biztosan találunk majd neked megfelelő termet az említett szempontoknak megfelelően.

Enszi
2019. dec. 23. 10:28

MTT temaban kernem a tanacsokat. Partyn, PokerStarson es GG Pokeren szoktam osszevalogatni a tornakat estere. GG-n viszont nem kedvelem a hosszu late reg idoszakot. Az emlitett termek mellett, hol talalok 50-150 dollar kozotti tornakat 19:00-21:00 kozott +100 induloval szerintetek?

Betfair-t neztem, de ott egyetlen Freezout van a kinalatban. Jol leromlott a terem.

iKeksz
Válasz Enszi kommentjére
2019. dec. 23. 10:41

MTT temaban kernem a tanacsokat. Partyn, PokerStarson es GG Pokeren szoktam osszevalogatni a tornakat estere. GG-n viszont nem kedvelem a hosszu late reg idoszakot. Az emlitett termek mellett, hol talalok 50-150 dollar kozotti tornakat 19:00-21:00 kozott +100 induloval szerintetek?

Betfair-t neztem, de ott egyetlen Freezout van a kinalatban. Jol leromlott a terem.

Hello, a Pokerkinget nézd meg, ott vannak rendszeresen ilyen és ennél nagyobb buyin-ű versenyek. A late reg. már egy másik kérdés, szerintem itt is van simán 2 óra.

Jymaster111
Válasz Enszi kommentjére
2019. dec. 23. 16:03

ACR, PS.es , es 888 ha van accountod.

mutimeg
Válasz Jymaster111 kommentjére
2020. febr. 12. 13:29

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem? Úgy hallottam régebben hogy a winamax poker kivonul. Most mi a helyzet??
Lehet ott játszani Magyarországról? Regisztráció,banki procedúra már megvan.
Válaszokat előre is köszi.

Nzard
2020. febr. 12. 16:36

Sziasztok !
Én micro téten szeretnék cash game et játszani.Eddig a stars on játszottam de szeretnék váltani. Valaki tudna ajánlani egy termet ? 888 pókeren gondolkodtam valakinek valami tapasztalata a teremel kapcsolatban
? Befizetési bonus úgy tudom van , a hud ott működik ?

daniboy
Válasz mutimeg kommentjére
2020. febr. 12. 18:53

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem? Úgy hallottam régebben hogy a winamax poker kivonul. Most mi a helyzet??
Lehet ott játszani Magyarországról? Regisztráció,banki procedúra már megvan.
Válaszokat előre is köszi.

Én úgy tudom jelenleg lehet játszani.

Sziasztok !
Én micro téten szeretnék cash game et játszani.Eddig a stars on játszottam de szeretnék váltani. Valaki tudna ajánlani egy termet ? 888 pókeren gondolkodtam valakinek valami tapasztalata a teremel kapcsolatban
? Befizetési bonus úgy tudom van , a hud ott működik ?

888-n csak akkor tudsz játszani, ha már van korábbról regisztrációd

Nzard
Válasz daniboy kommentjére
2020. febr. 12. 18:58

És kezdő mikro rétes játékosnak mit ajánlanátok? És kezdő kent mennyire fontos a hud használata vagy nem használata egy olyan teremben ahol ez nem megengedett ?

kacsa1st
Válasz Nzard kommentjére
2020. febr. 13. 13:17

És kezdő mikro rétes játékosnak mit ajánlanátok? És kezdő kent mennyire fontos a hud használata vagy nem használata egy olyan teremben ahol ez nem megengedett ?

Szia!
A hud használata nem fontos, de meg kell vele ismerkedni ha olyan teremben játszol ahol van rá lehetőség (idővel jó hasznot hoz).

Kezdőként (nl25) alatt mindenképp olyan termet kell keresni ahol kicsi a rake/jó RB elérhető. A mezőny mindenhol jó ezeken a limiteken.

Microgaming hálózat termeit ajánlanám elsőként 5% rake, alacsony rake cap, 50%+ rakeback viszont pár hónap múlva bezárja kapuit a hálózat és a termek más hálózatokhoz csatlakoznak amivel ezek a jó feltételek megszűnnek :( szóval mérlegelni kell van-e kedved tökölni velük.

A következő jó választás az unibet. NL4-en 1%, NL10-en 3% a rake, míg többi teremben 5%. Ez azt jelenti h ugyan kevés visszatérítésre számíthatsz a "vip rendszertől" de alapból van 80% ill 40% rakebacked a többi teremhez viszonyítva ;)
Itt HUD nem használható, ami nem nagy gond de sajnos hand history sem elérhető így nem tudod visszakeresni a kérdéses hand-jeidet utólag. (Játék közben a replayerről nyomhatsz screeshotot)

A többi teremben 5% a rake "csak" a rakecap-ben és a vip systemben vannak eltérések!

Ezek alapján nézz körbe a neten és válassz bölcsen!
Elértünk oda hogy kompromisszumot kell kötni valamilyen téren mikor termet választ az ember. Valami negatívum mindnél van, nincs ultimate site ami minden nézőpontból ****a lenne.

Én nl25 alatt unibetet ajánlanám mindenkinek!
(Azt nem is írtad hogy cash gameről van-e szó csak h micro, ha egyebet keresel MTT, SNG akkor sry azokról lövésem sincs!)

Élő ügyfélszolgálat