Redstar amúgy a neve, kicsit nehéz megszokni a szoftvert, a játékos állomány kárpótól viszont. Csak a micro alapú omahát próbáltam eddig, de nem tűnik verhetetlennek szolidan szólva :D
Stan James, 188bet, betmotion, redstar fogad csak magyar játékosokat ezekkel próbálkozz. Az Akadémia ígért rakerace-t, vagy valamit, ha náluk regisztrálsz, szóval lehet érdemes várni. Nekem nem volt türelmem.
Érdeklődnék hogy van e valami fejlemény a korábban taglalt termekkel, ami a magyarokat illeti.
Admin? :)
Én a Stan James-en nyomom jó ideje. Eddig semmi probléma nem volt. (viszont annak nem örülök, hogy az akadésmiás race annak idején megszűnt)
Hud működik?
Aki jártas VPN-ben attól kérdezném h MPN-n elég a loginhez VPN ,ha beléptél már tudsz VPN nélkül is oktatni? Csak azért mert nem szivesen használok VPN-t játék közben más teremben ahol amugy nem kéne.
Aki jártas VPN-ben attól kérdezném h MPN-n elég a loginhez VPN ,ha beléptél már tudsz VPN nélkül is oktatni? Csak azért mert nem szivesen használok VPN-t játék közben más teremben ahol amugy nem kéne.
Köszi! És mondjuk 7-8 óra játék alatt se fog szakadozni a kapcsolat vagy megszakadni?
Köszi! És mondjuk 7-8 óra játék alatt se fog szakadozni a kapcsolat vagy megszakadni?
Köszönöm! Akkor oktatás indul!
Nincs Neteller be illetve kifizetés a hálózatban jelenleg? Vagy ez csak bizonyos termeket érint?