Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
ria05
Válasz Baliyy kommentjére
2017. szept. 16. 12:28

Nincs Neteller be illetve kifizetés a hálózatban jelenleg? Vagy ez csak bizonyos termeket érint?

Melyik teremre gondolsz? Mert Neteller opció van azokban a termekben amin én játszok

Baliyy
Válasz ria05 kommentjére
2017. szept. 16. 12:30

Red Star-on nincs és azt mondta a support h csak október 15-től lesz. Ezért voltam kíváncsi h máshol mi a helyzet.

apa100
Válasz zsjozsef kommentjére
2017. nov. 5. 23:32

Helló.
A Stan James termében, ugyan azokkal a playákkal játszunk együtt mint az unibeten? vagy az Unibet játékosállománya teljesen külön van a többi Microgamminges teremtől?

Alaves
2017. nov. 6. 0:03

Két külön hálózat apa

kacsa1st
2017. nov. 8. 11:20

Hali!

Most olvastam Betsafe terembemutatónál h nov 9-én kivonulnak mo-i piacról több microgaming teremmel együtt. Ez aktuális hír vagy több éve volt hír es csak ott maradt/nem lett szerkesztve és azóta már ismét elérhetők?!

ria05
2017. nov. 8. 12:07

Betsafe, Betsson, Nordicbet terembe már régóta nem lehet Magyaroknak regisztrálni és játszani, nem mostani hír. Linkeltem neked az oldalt, ott van szép nagybetűkkel.

kacsa1st
2017. nov. 8. 13:03

Ty!

Volt egy érzésem h nem új hír xD

kacsa1st
2018. jan. 31. 9:21

sziasztok!

próbáltam telepíteni egy MG terem szoftverét. viszont miután végzett (kb 30 perc ami igen gyanús is volt) nem lehet elindítani. első felugró ablakban azt írja hogy a libcef.dll hiányzik a következőben meg azt hogy bizonyos részei a programnak hibásak vagy nem jól települtek és próbáljam újra. nem tudom ehez a programhoz mi egyéb szükséges a PC-n, mindenesetre frissítettem flash playert meg javat de nem ez volt a gond :D

bármely tanácsot szivesen veszek!!!

kacsa1st
2018. febr. 7. 12:29

Kösz a tippeket ;) megoldottam

fullcap50
2018. febr. 26. 18:24

Sziasztok!
Van itt valaki aki Microgamingen jatszik es Hand2Note-ot hasznal?
Probaltam egy ideje behozni a hudot de nem sikerult. Irtam mar mas forumokba is beszeltem a supportal is de senkit nem talalok aki hasznal H2N hudot Micron es mukodik is neki.

Élő ügyfélszolgálat