Köszi, kipróbálom.Még valami: handgrabber nélkül nem megy a hm semmiképp?
Budapest Poker Open
Az utóbbi időben a forint elég gyengén viselkedett az US dollárral szemben. Általános esetben ez jót jelent, viszont a BPO promóció jelenlegi kiírása szerint egyre többet kellene játszani a BPO csomagért (amelynek ára forintban van meghatározva). Mivel a Nextpoker nem akarja, hogy a játékosok rosszabbul járjanak, mintha a rendes bónuszt vennék igénybe, a következő garancia lép érvénybe:
Amennyiben a BPO buyin+fee értékénél több jönne ki 8PP/dollár bónusszal, akkor a különbözetet költőpénzként (utazás, hotel, taxi, új napszemüveg stb.) megkapja a promóciót teljesítő játékos. A különbözetet a játékos pókerszámlájára tölti fel a terem.
A promócióban benne van az a biztonság is, hogy ha az USD/HUF iránya megfordulna, 17500 pontnál többet nem kell teljesíteni.
Ezzel elkerüljük azt a kényelmetlenséget, hogy a teljesítendő pontok számát hetente változtatni kelljen.
(Ha megvan a 800PP kiutalok, aztán be.)
MB-ről menne a be - kifizetés, az MB-m $-os, itt szenvedek valami hátrányt, vagy nem? :)
(Ha megvan a 800PP kiutalok, aztán be.)
MB-ről menne a be - kifizetés, az MB-m $-os, itt szenvedek valami hátrányt, vagy nem? :)
A Nextpoker alapszámlája Euróban van, és a befizetés tudtommal az alapszámlára történik.
A Nextpoker alapszámlája Euróban van, és a befizetés tudtommal az alapszámlára történik.
összegyűjtöttem 800 pontot de nem írták jóvá a bónuszt, írni kell a supportnak vagy automatikus?
összegyűjtöttem 800 pontot de nem írták jóvá a bónuszt, írni kell a supportnak vagy automatikus?
le lehet valahogy cserélni a kártyákat?
letöltöttem egy pár fajtát Game-Cards-BigSymbol.tga-t cserélem a graphic könyvtárban de semmi változás se úgy ha a program inditása előtt se után...
le lehet valahogy cserélni a kártyákat?
letöltöttem egy pár fajtát Game-Cards-BigSymbol.tga-t cserélem a graphic könyvtárban de semmi változás se úgy ha a program inditása előtt se után...