mijamoto
Válasz herrbert74 kommentjére
2008. nov. 8. 14:38

Egy kis adalék a történethez. Érdemes elolvasni a belinkelt leveleket is, ahol elég szókimondó, bennfentes információk vannak szerintem.

https://www.nextpoker.com/Information/PressReleases/tabid/382/language/en-US/Default.aspx

Magyarul,esetleg?

herrbert74
Válasz mijamoto kommentjére
2008. nov. 9. 15:46

Sajnos teljes fordításra nincs időm. Pl. ilyenek vannak, hogy aszongya (emlékezetből):

"A Microgaming akkor indult meg lefelé, amikor 60-70%-ot fizetett vissza a játékosoknak"

Vagy:

"A Player Point rendszer azt a célt szolgálja, hogy a játékosok ne tudják pontosan követni a rakebackjüket. Ez szerintünk jó."

Meg:

"Nem érdekünk, hogy jól informált játékosok legyenek az ügyfeleink között."

Nem ők vannak a játékosokért, hanem a játékosok értük. Nekem ez jött le belőle. Szerintem az egész iparág így gondolkodik, de az OnGame meg az iPoker biztos. Persze gazdasági igazság is van abban, amit ír, de jó tudni az ilyenekről, ha valaki pókerezésre adja a fejét.

133Roland
Válasz herrbert74 kommentjére
2008. nov. 9. 19:31

"Nem érdekünk, hogy jól informált játékosok legyenek az ügyfeleink között."

Igen,vettem észre... megy a homályositás....

naná hogy
Válasz 133Roland kommentjére
2008. nov. 9. 21:13

Nem lepődnék meg, ha Bwin keze lenne ebben a dolologban is,mint a Poker Room-os össze/bele olvadásban is.

133Roland
Válasz naná hogy kommentjére
2008. nov. 17. 11:28

Na most akkor mi van? Megkaptam a gold szintet,de a 34$-nak nyoma veszett.

Ez freerollokból van.(Nem fizettem be a nextre.) Már küldtem levelet a supportnak,kb két hete..... Választ még mindig nem kaptam...

Valaki irjon erre valamit!

Köszönöm.

KZ
Válasz 133Roland kommentjére
2008. nov. 18. 18:51

A nextpoker számlámról november 6-án utaltam ki a maradék pénzemet de még mindig nem jött meg a pénz....:(A support azt mondja hogy 10-én elutalták tehát már meg kellett volna jönnnie.
Remélem nem tűnt el....

Takii
Válasz KZ kommentjére
2008. nov. 18. 18:55

A nextpoker számlámról november 6-án utaltam ki a maradék pénzemet de még mindig nem jött meg a pénz....:(A support azt mondja hogy 10-én elutalták tehát már meg kellett volna jönnnie.
Remélem nem tűnt el....

Szerintem még pár nap, és megérkezik.

Élő ügyfélszolgálat