ThxLittleFish
Válasz peterpanic kommentjére
2008. okt. 25. 1:43

mikor költözik?
honnan ez az info?
tök jó, mert már napok óta nem tok bejelentkezni...:mad:

peterpanic
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. okt. 25. 1:51
zoltanh
Válasz peterpanic kommentjére
2008. okt. 25. 2:11

Ez elég gáz :(

TLFish: Én most is be tudok jelentkezni

ThxLittleFish
Válasz zoltanh kommentjére
2008. okt. 25. 2:57

én csak oldalon de most látom hogy onnan is lehet játszani javaból :D

Takii
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. okt. 25. 8:47

Most olvasom, hogy átköltözik az ipoker hálózatba. De jó.....

Badzso
Válasz Takii kommentjére
2008. okt. 25. 9:09

Most olvasom, hogy átköltözik az ipoker hálózatba. De jó.....

Nem tudom miért akar minden terem átmenni az ipokerre a william hill is már ipokeres lett ha jól tudom....

krumpli
Válasz Badzso kommentjére
2008. okt. 25. 10:04

vajon marad-e az akadémiás rake back ?

castor11
2008. okt. 25. 10:10

Hát ennek nem örülök. Gondolom, akkor ugrik a 8PP/100$-os akciójuk. Nem vagyok jó angolból és nem tudtam a levélből kiguberálni. Erről írnak valamit?

medgypeti
Válasz castor11 kommentjére
2008. okt. 25. 10:24

Hát ennek nem örülök. Gondolom, akkor ugrik a 8PP/100$-os akciójuk. Nem vagyok jó angolból és nem tudtam a levélből kiguberálni. Erről írnak valamit?

Biztos, hogy ugrik.Meglepődnék, ha ipokeres terem ongames bónuszt ajánlana:)

Valhalla
2008. okt. 25. 11:10

Nem tudom miért akar minden terem átmenni az ipokerre a william hill is már ipokeres lett ha jól tudom....

Hát itt inkább az történt, hogy beleovadt a Betfriends-be, tehát a hír igazából, mit szépítsük: a Nextpoker megszűnt, akinek számlája volt a Nextpokeren, annak automatikusan lesz egy a Betfriends-en.

Amúgy meg az Ongame-ről: a megbízhatatlan, szinte napi szinten lefagyó szoftver, kéthetente teljes félnapos szerverleállás miatt (is) elveszített olyan lelkes és hűséges ügyfeleket, mint pl. én.:) Meg kb. egy év alatt ügyfelei 40%-át, azaz először a fish-ek menekültek, majd a hoppon maradt éhes cápák gondolták úgy, hogy vagy egymást eszik meg, vagy átevickélnek egy halban gazdagabb óceánba.
Ráadásul amint kiderült, az Ongame előnyben részesíti a Bwint a többiekkel szemben,pl. saját privát asztalait nem osztja meg. Ráadásul mostanában elég sok kedvező ajánlattal kecsegtető affi oldalról is kivonult sok Ongame társoldal, valszeg az Ongame tiltása miatt. Szal gáz van magával az Ongame-val. A Mansion is lelépett Ongame-ről iPokerre.

A Wiliams Hill: nem csodálkoznék, ha igaz lenne a hír, a Crypto hálózat évek óta befeszült, eléggé rock tanya, szintén nem kedvez a cápáknak, hogy vér és veríték, mire összehoznak 0,000001 BB/100-at.

Miért mennek a iPokerre? Nyilván látják a fejlődést, sokkal több ügyfél van, egy terem saját klienseinek rengeteg asztalt tud így biztosítani minden szinten minden játékban, gondolom ez a fő motiváció. Meg hát ez is kőkemény üzlet, ki tudja mi van még a háttérben.

Élő ügyfélszolgálat