Ongame
Több helyen olvastam h az utolsó szofverfrissítés óta többeknek kifagy a kliens.
Nekem a mai napon volt a csúcs 30 perc alatt 4x fagyott ki, amin sikerült jól felhúznom magam s ez nem volt jó hatással a játékomra sem.
Van valami megoldás a problémára vagy az egészségem megőrzése érdekében keressek másik termet?
Több helyen olvastam h az utolsó szofverfrissítés óta többeknek kifagy a kliens.
Nekem a mai napon volt a csúcs 30 perc alatt 4x fagyott ki, amin sikerült jól felhúznom magam s ez nem volt jó hatással a játékomra sem.
Van valami megoldás a problémára vagy az egészségem megőrzése érdekében keressek másik termet?
Főleg ha közben még mákolnak is.
Idáig nem volt ennyire durva és csak új asztal bezárásakor fagyott a progi de bestpokeren ma kifagyott csak úgy pl.
Egyenlőre Hollywodon folytatom az mintha stabilabb lenne. Az új asztalokat meg bezárás nélkül letezsem a tálcára talán így nem fagy ki.
Btw felvettem a kapcsolatot a support-tal, elküldtem nekik az error logokat.
Ha van fejlemény írok.
Nem tudom megnyitni az ongame-s termekben a sit&go fület. Nem adja be az asztalokat. cash és tournament aszalokat látok, de az sng-nél csak azt írja, hogy tölti az asztalokat és utána az írja, hogy nem tudott csatlakozni a server-hez és visszamegy a cashgame asztalokhoz. Másnál megy? Valami jótanács? :)
Meg tudjátok mondani, hogy kb. mennyi ideig tart kivenni a Pokerroom $1000-os bónuszát 9-10 NL100 FR asztalon játszva? Köszönöm.
Meg tudjátok mondani, hogy kb. mennyi ideig tart kivenni a Pokerroom $1000-os bónuszát 9-10 NL100 FR asztalon játszva? Köszönöm.
Ez így nekem nem mond túl sokat :)
Azt szeretném tudni, hogy óránként hány dollár bónusz pörög ki 10 NL100 FR asztalon.
Ez így nekem nem mond túl sokat :)
Azt szeretném tudni, hogy óránként hány dollár bónusz pörög ki 10 NL100 FR asztalon.
Thanks.
Akkor az $1000 napi 6 óra játékkal, 10 nap alatt kész. Korrekt!
És reggel/napközben is van ennyi FR asztal?
Thanks.
Akkor az $1000 napi 6 óra játékkal, 10 nap alatt kész. Korrekt!
És reggel/napközben is van ennyi FR asztal?