Én bármikor tudom mozgatni a hud elemeit jobb klikkel. A többi asztal leköveti az elmozgatást rögtön.
Egyébként ha a legújabb verzióra frissítitek a HM-et már nincs is benne az ongameextractor file. Érdemes frissíteni mert több hibát javítottak a handek beolvasásánál. Elvileg már kevesebb handet hagy ki.
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy Pokerroom termében 300 dollár bónusz NL30on, 4 asztalon, teljes beülős SH játékban mennyi idő alatt szedhető ki? (Hand, játékkal töltött óra?)
Köszönöm
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy Pokerroom termében 300 dollár bónusz NL30on, 4 asztalon, teljes beülős SH játékban mennyi idő alatt szedhető ki? (Hand, játékkal töltött óra?)
Köszönöm
Ongame-s tapasztalataim alapján, 800pont/100$-s feltételek mellett kb. 38-40 000 hand azaz 4 SH asztalon s/kb. 80 óra
Valaki tudja, hol tárolja terem a notes-okat?
Nextpokeres jegyzeteket szeretnék átvinni a Betsson-ra, de nem találtam még ki, hogy melyik fájlt kellene átmásolni.
Valaki tudja, hol tárolja terem a notes-okat?
Nextpokeres jegyzeteket szeretnék átvinni a Betsson-ra, de nem találtam még ki, hogy melyik fájlt kellene átmásolni.
Resources/PlayerNotes.irf
Arra vigyázz, hogy írd át benne a UserName=xy sort a Betsson-os nickedre, különben nem működik!
Teremváltás
Hello!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy ebben a hálózatban van-e valami max reg szám vagy ha úgy hozza a sors szépen végig lehet járni az összeset és nem lesz belőle gubanc. A next eltűnése miatt kell termet váltanom, de már voltam egy párban különböző promók miatt.
Előre is köszi!
Hello!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy ebben a hálózatban van-e valami max reg szám vagy ha úgy hozza a sors szépen végig lehet járni az összeset és nem lesz belőle gubanc. A next eltűnése miatt kell termet váltanom, de már voltam egy párban különböző promók miatt.
Előre is köszi!
Köszönöm a gyors választ! GL