elindítom a grinders.bat-ot majd ez történik. ez az ablak egy pár másodpercen belül bezáródik és ennyi. ha meg elindítom a startpoker exével a történetet akkor minden megy de semmilyen skin nincs csak az alap kinézet.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
szövegem meg így néz ki :
copy .\mod\*.* /y
set PATH=%CD%\arch\win32\jre\bin;%CD%\arch\win32\jre\bin\client;%PATH%
set JAVA_HOME=%CD%\arch\win32\jre
start "" "StartBet24Poker.exe" -classpath DJNativeSwing-SWT.jar;DJNativeSwing.jar;bjava.jar;jna-3.0.7.jar;jna_WindowsUtils.jar;jpc5_obfuscated_3039.jar;resources.jar;swt.jar -classname testdriver.application.PokerFrame -dir . -lang en -logdir "C:\Bet24" -brand "Bet24"
hát sebaj , marad ez a fos akkor :(
Nem veszitek észre a szóközt?:D Nyilván így esélytelen az indulás.
Hali,
Csináld így…
Bet24 mappa > Bet24Poker.bat ¬– Szerkesztés… törölj ki mindent… a postomat másold be…( XXXXX) helyettesítsd a (User neveddel) … nézd meg, hogy a /3039/ egyben másolta e, mert a fórumra copizás /303 9/ szóközzel jelenik meg.
set PATH=%CD%\arch\win32\jre\bin;%CD%\arch\win32\jre\bin\client;%PATH%
set JAVA_HOME=%CD%\arch\win32\jre
start "" "Bet24Poker.exe" -classpath DJNativeSwing-SWT.jar;DJNativeSwing.jar;bjava.jar;jna-3.0.7.jar;jna_WindowsUtils.jar;jpc5_obfuscated_3039.jar;resources.jar;swt.jar -classname testdriver.application.PokerFrame -dir . -lang en -logdir "c:\Users\XXXXX\AppData\Local\P5\Bet24\logs" -brand "Bet24"
Mentés > a .bat fájlt copizd le akár többször is!
Próba; a Bet24Poker.bat-ról indítsd el a klienst > ha …loading… látsz akkor OK. Betölt, Letölt, MegEzMegaz… Kliens zár > Másold be a cserélni kívánt .Jar fájlt, fájlokat.
Valszeg sikerül, bár ha egy apróság is xarul van a csere Mod-ban Xopacs. (de a .bat fájlod OK csak másik mod-ot kell nézned) ….most legyen jó….
Login és ellenőrizd, hogy cserélte e!? ….itt is minden king…
de még ne ülj be 100 asztalra örömödben, csak ha a Bet24Poker.bat-ról parancsikon csináltál az asztalra, és a gyári Logo-s .exe visszaraktad a Bet24 mappába, nehogy véletlenül, megxokásból arról indulj 4 nap múlva, mert felülírja az egészet a .bat-al együtt és kezdhetsz minden 0-ról.
„de nem nagydolog rátenni a mezei .bat-ra a gyári logot sem”
Remélem segítettem!!?
Én kérés, kérdés: Iszonyat Fontos lenne, volna, még mindig AZ!?!?
PT-m van és 2 kliensen játszom (tam) egyszerre. Most sajna Nem, mert csak azon a kliensen van Hud-om ahol első lapot kaptam. A 2.-ról még a HandHistory-val nem csinál semmit. A session végeztével sem importálja. kb mintha köddé vált volna.
Azt tudom, hogy a HM-el mükszik, valszeg csak én vagyok láma.... Okádok is a PT-től, mert egy fos az egész.... de csak végső esetben cserélnék rá. Tényleg minden Infó érdekel, hátha eltudok indulni...
Sziasztok!
A következő problémám lenne és megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Betfair-en játszok és lassan kijátszom az FD-t. Betsson-on, vagy Eurobet-en tudok még FD bónuszt kijátszani. Mind a két site-on regisztráltam, letöltöttem a klienst és ugyanaz a probléma.
Tehát install fel, első indításkor a következő hibaüzenet, mind a két site-nál ugyanaz. Ügyfélszolgálat annyit tudott, hogy ritkán van ilyen és nem tudják az okát. Mellékeltem a hibaüzenetet.
Java, Flash player legfrissebb, Windows admin-ként indítottam. Vírusírtóm kiírt mind a kettőnél egy olyat, hogy worm-ra utaló jel és tmp file-t nem indított el. Szerintem ez lehet a bibi, a vírusírtót (Kaspersky) kikapcsoltam az install idejére, de úgysem adta. Valami ötlet? Előre is köszönöm a segítséget
betfair kliens nemfutott kozben? mert egyszerre csak egy ongame klienst enged futtatni
betfair kliens nemfutott kozben? mert egyszerre csak egy ongame klienst enged futtatni
Sajnos úgyse működött a dolog