re
Nekem e-mailben azt írták, pár hete, hogy ehónap 15 -én lesz az átállás, de ezekszerint kicsit csúsztak, na nem baj. Kíváncsian várom, hogyan sikerül. És igen, az egész Ongame -et érinti, nem csak bizonyos termeit.
Valakinek van használható infoja arról, hogy a Partyval mikor olvad össze az Ongame? Remélem, hogy a rake és a limitek marad Ongame, mert a Party 15% -os verseny fee -je (5$ -on is annyi), nekem nagyon nem szimpatikus mostani Ongames 10% helyett.
heypokeren nem müxik a hud, handeket importál, hm-en belül mindent meg tudok nézni. Valakinek valami ötlete,hogy mit lehetne beállítani,hogy a hud is menjen?
heypokeren nem müxik a hud, handeket importál, hm-en belül mindent meg tudok nézni. Valakinek valami ötlete,hogy mit lehetne beállítani,hogy a hud is menjen?
Ongame-ra tud valaki RB-t?
Remélem azok, akik örültek a 6 maxosításnak megtalálták a számításaikat.
Szerintem viszont egyes alá.
Jócskán.
Remélem azok, akik örültek a 6 maxosításnak megtalálták a számításaikat.
Szerintem viszont egyes alá.
Jócskán.
TheStig köszi, sikerült.
Én nem értem,hogy miért gáz a 6max...szerintem nincs nagy különbség a kettő közt...talán egyel több lesz a fish az asztalon.
TheStig köszi, sikerült.
Én nem értem,hogy miért gáz a 6max...szerintem nincs nagy különbség a kettő közt...talán egyel több lesz a fish az asztalon.
Jó lenne ha egyel több fish lenne de sajna ez max micro limiten van így.
Valaki tud arról valamit mi a gond az sng-kel? Sorra tűntek el a turbo shootout HU-ok most meg már a 30$os sh turbo sng-t is lekapták?!