Galambos Tarzan
Válasz Tyllus kommentjére
2011. jún. 21. 12:08

re

Nekem e-mailben azt írták, pár hete, hogy ehónap 15 -én lesz az átállás, de ezekszerint kicsit csúsztak, na nem baj. Kíváncsian várom, hogyan sikerül. És igen, az egész Ongame -et érinti, nem csak bizonyos termeit.

Valakinek van használható infoja arról, hogy a Partyval mikor olvad össze az Ongame? Remélem, hogy a rake és a limitek marad Ongame, mert a Party 15% -os verseny fee -je (5$ -on is annyi), nekem nagyon nem szimpatikus mostani Ongames 10% helyett.

Gabson
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. jún. 22. 1:52

heypokeren nem müxik a hud, handeket importál, hm-en belül mindent meg tudok nézni. Valakinek valami ötlete,hogy mit lehetne beállítani,hogy a hud is menjen?

TheStig
Válasz Gabson kommentjére
2011. jún. 22. 8:20

heypokeren nem müxik a hud, handeket importál, hm-en belül mindent meg tudok nézni. Valakinek valami ötlete,hogy mit lehetne beállítani,hogy a hud is menjen?

új terem? mármint most kezdél el ott játszani?
table managerben find table, ráhúzod a célkeresztet az asztalra, aztán a többit megtalálja magától.

kerekperec
Válasz TheStig kommentjére
2011. jún. 22. 9:48

Ongame-ra tud valaki RB-t?

tentaculata
Válasz kerekperec kommentjére
2011. jún. 22. 17:17

Remélem azok, akik örültek a 6 maxosításnak megtalálták a számításaikat.

Szerintem viszont egyes alá.

Jócskán.

Lorden
Válasz tentaculata kommentjére
2011. jún. 22. 17:18

Remélem azok, akik örültek a 6 maxosításnak megtalálták a számításaikat.

Szerintem viszont egyes alá.

Jócskán.

Amióta átálltak még nem játszottam, de miért egyes alá ?

Gabson
Válasz Lorden kommentjére
2011. jún. 22. 17:24

TheStig köszi, sikerült.

Én nem értem,hogy miért gáz a 6max...szerintem nincs nagy különbség a kettő közt...talán egyel több lesz a fish az asztalon.

krgabez
Válasz Gabson kommentjére
2011. jún. 22. 17:36

TheStig köszi, sikerült.

Én nem értem,hogy miért gáz a 6max...szerintem nincs nagy különbség a kettő közt...talán egyel több lesz a fish az asztalon.

Jó lenne ha egyel több fish lenne de sajna ez max micro limiten van így.
Az 5max tényleg jobb volt de ezt kell megszokni.

Tyllus
Válasz krgabez kommentjére
2011. jún. 24. 7:13

Jó lenne ha egyel több fish lenne de sajna ez max micro limiten van így.

- nem igazán fishből ül több az asztalnál, legalábbis NL30-on nem lettek többen, a regeket látom többet, ráérnek, lassult a játék.

Brader
Válasz Tyllus kommentjére
2011. jún. 27. 12:29

Valaki tud arról valamit mi a gond az sng-kel? Sorra tűntek el a turbo shootout HU-ok most meg már a 30$os sh turbo sng-t is lekapták?!

Élő ügyfélszolgálat