castor11
Válasz xfactor675 kommentjére
2009. jún. 9. 11:57

Hajaj.....

xfactor675
Válasz ervino kommentjére
2009. jún. 9. 11:58

pl. bwin

kár, akkor még várok a megvizsgálásra, mert Redkings + Betsson még a régi.

castor11
Válasz xfactor675 kommentjére
2009. jún. 9. 12:07

Csicsás meg animált meg csillibilli, de a Nasatól kell gépet kérnem.....
Nem futtatja a handgrabber, mod off.....
Meg akkor jelek szerint HUD off....
Hááát..... Nem ugrándozok örömömben egyelőre....

krumpli
Válasz ervino kommentjére
2009. jún. 9. 12:13

pl. bwin

nem csalódtam a bwinben...

ez egy rakás fos

bihaimo
Válasz castor11 kommentjére
2009. jún. 9. 12:18

Hát ha nem működik a PT3+HUD akkor sajna cashout...
Nem is találom hová menti a HH-kat...
Pedig félben van az 1k$ bónuszom... :-(((
Számomra használhatatlan a kliens!!!!!
Hogy lehet levenni a chat-telős részt az asztalról?

wavesurfer
Válasz bihaimo kommentjére
2009. jún. 9. 12:22

lehet még nem is működik 100%-osan. azt írják 16:00-tól lesz elérhető.
nálam pl. uj winfos van, így fenn sincs most, de a weboldalon letölteni sem engedik, pedig már sasolnám hogy milyen.
bettsonon még a régi van, remélem váltanak minnél hamarabb. sztem ennél a réginél csak jobb lehet, nekem már az agyamra megy...

ooooobi
Válasz wavesurfer kommentjére
2009. jún. 9. 12:32

Besten nem látok változást, de lehet azért mert az oldschool klienst használom, nem pedig azt ahol figurák is ülnek az asztalnál, de a hud az itt is elszállt, mondjuk míg nem néztem fel a fórumra at hittem csak azért mert felraktam a bétás HMet

krumpli
Válasz ooooobi kommentjére
2009. jún. 9. 12:41

Besten nem látok változást, de lehet azért mert az oldschool klienst használom, nem pedig azt ahol figurák is ülnek az asztalnál, de a hud az itt is elszállt, mondjuk míg nem néztem fel a fórumra at hittem csak azért mert felraktam a bétás HMet

egyenlőre csak a bwin váltott, teletették vizuális effektekkel, ami egy "profi" játékosnak semmit sem ad, viszont sokkal kevésbé paraméterezhető a játék menete, a mini table egyszerüen a kicsinyitett mása a nagynak, igy alig látható kártyákkal játszol.
sokkal lasabb a játékment az effektek miatt (ez eddigi átlag kb 50 gelyett jó ha a fele lemegy egy óra alatt asztalonként), váró listát sem találtam eddig, ez ugye elég gáz

(egyenlőre) nem menti a hand historyt, remélem tényleg csak azért, mert nincs kész a fuknicó, de ha igy marad, otthagyom őket a ****-be

Boletus
Válasz krumpli kommentjére
2009. jún. 9. 13:36

Katasztófa egyenlőre... Pl. nincs waiting list. Remélem ez még csak a 0.0-ás béta verzió. Nem szívesen hagynám félbe az 500$ bónuszt. Ismerve az Ongame fejlesztési tempóját, még egy jó darabig várni kell mire normálisan fog működni az új kliens. Irtam a supportnak egy mailt a handhistoryval kapcsolatban, kíváncsi vagyok a válaszukra

CantusPutnok
Válasz Boletus kommentjére
2009. jún. 9. 13:43

Na ez majd engem is érdekelne...

Élő ügyfélszolgálat