Hajaj.....
pl. bwin
Csicsás meg animált meg csillibilli, de a Nasatól kell gépet kérnem.....
Nem futtatja a handgrabber, mod off.....
Meg akkor jelek szerint HUD off....
Hááát..... Nem ugrándozok örömömben egyelőre....
pl. bwin
Hát ha nem működik a PT3+HUD akkor sajna cashout...
Nem is találom hová menti a HH-kat...
Pedig félben van az 1k$ bónuszom... :-(((
Számomra használhatatlan a kliens!!!!!
Hogy lehet levenni a chat-telős részt az asztalról?
lehet még nem is működik 100%-osan. azt írják 16:00-tól lesz elérhető.
nálam pl. uj winfos van, így fenn sincs most, de a weboldalon letölteni sem engedik, pedig már sasolnám hogy milyen.
bettsonon még a régi van, remélem váltanak minnél hamarabb. sztem ennél a réginél csak jobb lehet, nekem már az agyamra megy...
Besten nem látok változást, de lehet azért mert az oldschool klienst használom, nem pedig azt ahol figurák is ülnek az asztalnál, de a hud az itt is elszállt, mondjuk míg nem néztem fel a fórumra at hittem csak azért mert felraktam a bétás HMet
Besten nem látok változást, de lehet azért mert az oldschool klienst használom, nem pedig azt ahol figurák is ülnek az asztalnál, de a hud az itt is elszállt, mondjuk míg nem néztem fel a fórumra at hittem csak azért mert felraktam a bétás HMet
Katasztófa egyenlőre... Pl. nincs waiting list. Remélem ez még csak a 0.0-ás béta verzió. Nem szívesen hagynám félbe az 500$ bónuszt. Ismerve az Ongame fejlesztési tempóját, még egy jó darabig várni kell mire normálisan fog működni az új kliens. Irtam a supportnak egy mailt a handhistoryval kapcsolatban, kíváncsi vagyok a válaszukra
Na ez majd engem is érdekelne...