Masters800
Válasz svajcifiu kommentjére
2015. szept. 10. 14:30

A Redkingstől kaptam egy információs levelet amiben jelezték hogy euróra váltanak amiatt hogy igazodjanak a trendhez, valamint elejtettek pár szót azzal kapcsolatban hogy több terem is csatlakozik az ongame hálózathoz. Rákerestem a témára, és úgy néz ki hogy az ongame és a hive network hamarosan egyesül...

szerk.
Most kaptam a RK supporttól is megerősítést hogy a Hive network bezár és minden játékos átkerül az Ongame-hez

Jó lenne ha a Hive szoftverét használnák ugyanis az sokkal jobb mint az a fos Ongame szoftver, ennek az egyesülésnek lehet örülni, ugyanis a játékosállomány sokkal gyengébb az átlagnál valamint nagyobb akció lesz.

Kamanduk
Válasz rogan99 kommentjére
2015. szept. 10. 14:38

Az se lenne kellemetlen, ha a Hive-on szedett 5% rake maradna, az ongame 6.66% helyett...

Banderasz
Válasz Kamanduk kommentjére
2015. szept. 15. 0:49

Ti be tudtok lepni ongame terembe? Nekem ezt irja ki:"Connect failed. Please check your internet connection." Torral is ugyanez. Betsafe microgaming megy ongame nem. Valaki Please help!

Masters800
Válasz Banderasz kommentjére
2015. szept. 15. 15:59

Ti be tudtok lepni ongame terembe? Nekem ezt irja ki:"Connect failed. Please check your internet connection." Torral is ugyanez. Betsafe microgaming megy ongame nem. Valaki Please help!

Biztos a hálózategyesülés miatt vannak gondok.

time4revenge
Válasz Masters800 kommentjére
2015. szept. 15. 21:03

Nálam megy minden simán , de nem igazán vettem észre ,hogy nőtt volna a forgalom .

fejes1988
Válasz time4revenge kommentjére
2015. szept. 16. 10:31

Időszakosan szoktak hasonló gondok lenni (tor szerverrel is)

Most ugye hamarosan minden Ongame terem € alapú lesz, egyesülés, stb, biztos emiatt vannak problémák.

msnm
2015. szept. 17. 9:41

tudnátok segíteni, hogy az ongame hálózathoz mely termek csatlakoztak. köszi

Masters800
Válasz msnm kommentjére
2015. szept. 17. 14:22

tudnátok segíteni, hogy az ongame hálózathoz mely termek csatlakoztak. köszi

a hive hálózat termei vagyis: buzzpoker, planetwin365,terminal poker, yachtingoker

Schumaak
2015. szept. 17. 15:17

Mikor lesz az egyesülés? Mert én most még be tudok lépni a Terminal Pokerre, és a Hive skinje jön be.

Csede45
Válasz Schumaak kommentjére
2015. szept. 18. 13:41

Megoldották már az euros pénznemet?

Élő ügyfélszolgálat