A Redkingstől kaptam egy információs levelet amiben jelezték hogy euróra váltanak amiatt hogy igazodjanak a trendhez, valamint elejtettek pár szót azzal kapcsolatban hogy több terem is csatlakozik az ongame hálózathoz. Rákerestem a témára, és úgy néz ki hogy az ongame és a hive network hamarosan egyesül...
szerk.
Most kaptam a RK supporttól is megerősítést hogy a Hive network bezár és minden játékos átkerül az Ongame-hez
Az se lenne kellemetlen, ha a Hive-on szedett 5% rake maradna, az ongame 6.66% helyett...
Ti be tudtok lepni ongame terembe? Nekem ezt irja ki:"Connect failed. Please check your internet connection." Torral is ugyanez. Betsafe microgaming megy ongame nem. Valaki Please help!
Ti be tudtok lepni ongame terembe? Nekem ezt irja ki:"Connect failed. Please check your internet connection." Torral is ugyanez. Betsafe microgaming megy ongame nem. Valaki Please help!
Nálam megy minden simán , de nem igazán vettem észre ,hogy nőtt volna a forgalom .
Időszakosan szoktak hasonló gondok lenni (tor szerverrel is)
Most ugye hamarosan minden Ongame terem € alapú lesz, egyesülés, stb, biztos emiatt vannak problémák.
tudnátok segíteni, hogy az ongame hálózathoz mely termek csatlakoztak. köszi
tudnátok segíteni, hogy az ongame hálózathoz mely termek csatlakoztak. köszi
Mikor lesz az egyesülés? Mert én most még be tudok lépni a Terminal Pokerre, és a Hive skinje jön be.
Megoldották már az euros pénznemet?