Littlemage
Válasz Valhalla kommentjére
2009. szept. 24. 13:32

Én tegnap direkt megkérdeztem, hogy szükség van-e erre, nincs-e mod gyorsítasra, s mondtak, hogy nincs. Én még nem töltöttem fel, s mindig megjött a pénzem, csak így picit kesve

ThxLittleFish
Válasz Polacheck kommentjére
2009. szept. 24. 14:26

Stars, FTP például biztosan, de a cake is kb.

csak akkora összegig fizetnek ki istant amennyit befizettél, azon felüli összeg esetén a starson is órák kellenek :p

Polacheck
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. szept. 24. 14:37

csak akkora összegig fizetnek ki istant amennyit befizettél, azon felüli összeg esetén a starson is órák kellenek :p

Nem.

ThxLittleFish
2009. szept. 24. 14:38

Nem.

de :p

Littlemage
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. szept. 24. 14:44

Fish, te még élsz? :))) Merre, mit jatszol? Régen csaptunk össze valami fincsi racen :D :D :D

vinczesz
2009. szept. 24. 14:54

B+, ez mennyire shit pénzkezelés? Nem ilyenhez vagyok szokva...

Nyugi, régen hosszabb volt a várakoztatás...

gab0r
Válasz vinczesz kommentjére
2009. szept. 27. 22:19

Valaki tud segíteni abban, hogy cash game-nél hogy érjem el, hogy a hud-ot ne kelljen minden egyes asztal nyitásnál beállítanom és odahúznom a megfelelő névhez?

Akár PT3-nál, akár HM-nél.
PT-m van, de már kezdem feladni, letöltöttem a HM trial-t de ott sem tudom beállítani :(

Polacheck
Válasz gab0r kommentjére
2009. szept. 27. 22:22

Valaki tud segíteni abban, hogy cash game-nél hogy érjem el, hogy a hud-ot ne kelljen minden egyes asztal nyitásnál beállítanom és odahúznom a megfelelő névhez?

Akár PT3-nál, akár HM-nél.
PT-m van, de már kezdem feladni, letöltöttem a HM trial-t de ott sem tudom beállítani :(

Nekem is volt ilyen hiba, de aztán olyan nézetet választottam, ahol nem forgatja át az asztalt és ott jól működik.

gab0r
2009. szept. 27. 22:26

és mit használsz? PT v HM?

Classic view van beállítva?

Polacheck
Válasz gab0r kommentjére
2009. szept. 27. 22:30

és mit használsz? PT v HM?

Classic view van beállítva?

HM. Classic.

Élő ügyfélszolgálat