Ez így van, de még 50-en is max. "főállásban" talán SH-n. :-)
T&C
"Playing in poker ring games -earn 2 SPs + 2 BPs (if applicable) for every $1 of your contributed rake.*
* Contributed rake refers to how much rake you are directly responsible for based on how much you contributed to the raked pot relative to the other players at the table. Example: If you bet $25 into a $100 pot (25%) and a $4.00 rake is taken from the table, you contributed $1.00 of rake (25%), which earns you 2 SPs and 2 BPs (if applicable)."
Ez egyenlő kb. napi 1000$ potrészvétellel. FR-en TAG játékkal van ennyi napi két-három óra játéknál?
Bonus Policy
(E) The Pending Bonus will be remitted to the player's account in one lump sum as soon as the player has collected 10 Bonus Points per every $1 of the Pending Bonus within 30 days of his/her first deposit.
Régen valóban csak egyben fizették ki a bónuszt.
NL50 alatt csak az insta bónuszra (volt) érdemes hajtani, a másik elérhetetlen (volt)
Ha meg csak 200-at depózol, akkor a könnyen kivehető insta bónusz rész lesz kevesebb.
el bírod viselni a klienst? :D
50-en sztem hobbystakent is ki lehet azert tolni 1 honap alatt, ha 3k pont kell hozzá. Az ha jol tudom 1500 raketermeles,kb 35k hand. Persze azert nem keves az se, a hetvegekbol valoszinuleg többet kell rááldozni.
Ongame nl20-on 35k hand alatt kb 300$ bónusz jön ki.
Nagyon nem csábító akkor ez a paci bónusz, bár eddig is tudtam :)
FD free jó pénz, meg az insta bónusz is.
Az auto reload nálatok sem működik?
Az auto reload nálatok sem működik?
Van ilyen? :D :D
3 nap
Hát, van a rebuynál valami automatikusan ennyi csippet vásároljon opció, de nem úgy működik, mint ahogy én gondoltam.
Egyébként netellerre kb mennyi idő szokott lenni a kifizetés nektek? Meglepett, hogy nem azonnali.