Olyan kérdésem lenne hogy befizettem a terembe de a tracker nem importál magától. Hova menti a pacific a handeket? Milyen könyvtárat adjak hozzá?
Olyan kérdésem lenne hogy befizettem a terembe de a tracker nem importál magától. Hova menti a pacific a handeket? Milyen könyvtárat adjak hozzá?
A kliesnben te tudod beállítani azt, hogy melyik könyvtárba mentse le a HH-kat.
Most kell külön hand grabber a pacihoz mert abba a mappába ahová menteni kéni a pacinak a handeket nem jelenik meg semmi. Így hiába választom ki a poker tracker-rel azt a mappát ahová elvileg a paci sofware-je menti a hendeket nem történik semmi.
Most hogy is van ez?
Most akkor az angol verzió menti a HH kat?Nem kell hozzá HandGrabber?
Mert a magyarhoz ugyebár kell! hogyis van ez?
AZ angol kliensben be lehet allitani, hogy hova mentse a HH-kat, s a HM onnan egybol be is tudja importálni, nem kell grabber.
Igen lecséreltem angolra és tényleg menti,viszont nem megy a hud?valaki valami megoldást?A handeket menti!!
Igen lecséreltem angolra és tényleg menti,viszont nem megy a hud?valaki valami megoldást?A handeket menti!!
Nem ment automatikusan :( Be kell pippantani, h mentsen :) (nekem is elveszett pár 100 handem mire észrevettem)
A documents settingsbe ment a user neved alá ...
Vistától felfelé meg a Users könyvtárba ...
Sziasztok.
Most szeretnék ide az akadémiáról regisztrálni, kérdésem az lenne hogy ez az első befizetési 25% érvényes még? a support fogadja e a magyar nyelvet?