laca8787
Válasz Márkó kommentjére
2009. nov. 9. 12:19

Olyan kérdésem lenne hogy befizettem a terembe de a tracker nem importál magától. Hova menti a pacific a handeket? Milyen könyvtárat adjak hozzá?

mehi
Válasz laca8787 kommentjére
2009. nov. 9. 13:32

Olyan kérdésem lenne hogy befizettem a terembe de a tracker nem importál magától. Hova menti a pacific a handeket? Milyen könyvtárat adjak hozzá?

A kliesnben te tudod beállítani azt, hogy melyik könyvtárba mentse le a HH-kat.

Littlemage
Válasz mehi kommentjére
2009. nov. 9. 14:53

A kliesnben te tudod beállítani azt, hogy melyik könyvtárba mentse le a HH-kat.

De csak az angolban :D :D

laca8787
Válasz Littlemage kommentjére
2009. nov. 9. 16:38

Most kell külön hand grabber a pacihoz mert abba a mappába ahová menteni kéni a pacinak a handeket nem jelenik meg semmi. Így hiába választom ki a poker tracker-rel azt a mappát ahová elvileg a paci sofware-je menti a hendeket nem történik semmi.
Most hogy is van ez?

BadNozzy
2009. nov. 9. 16:41

Most akkor az angol verzió menti a HH kat?Nem kell hozzá HandGrabber?
Mert a magyarhoz ugyebár kell! hogyis van ez?

Littlemage
Válasz BadNozzy kommentjére
2009. nov. 9. 16:45

AZ angol kliensben be lehet allitani, hogy hova mentse a HH-kat, s a HM onnan egybol be is tudja importálni, nem kell grabber.

BadNozzy
Válasz Littlemage kommentjére
2009. nov. 9. 16:59

Igen lecséreltem angolra és tényleg menti,viszont nem megy a hud?valaki valami megoldást?A handeket menti!!

szigma
Válasz BadNozzy kommentjére
2009. nov. 9. 19:37

Igen lecséreltem angolra és tényleg menti,viszont nem megy a hud?valaki valami megoldást?A handeket menti!!

Table Finder próbáltad már? Nekem ugyanez volt igaz NOIQ-n, miután ezzel megmutattam neki egy asztalt a többi már magától is jó volt.

eGorePro
2009. nov. 9. 19:43

Nem ment automatikusan :( Be kell pippantani, h mentsen :) (nekem is elveszett pár 100 handem mire észrevettem)
A documents settingsbe ment a user neved alá ...
Vistától felfelé meg a Users könyvtárba ...

Laller85
Válasz eGorePro kommentjére
2009. nov. 17. 23:09

Sziasztok.

Most szeretnék ide az akadémiáról regisztrálni, kérdésem az lenne hogy ez az első befizetési 25% érvényes még? a support fogadja e a magyar nyelvet?

Élő ügyfélszolgálat