az létezik, hogy nekünk nem lehet befizetni netellerről? Mert nem látszik, viszont amint országot váltok máris megjelenik netelleres opció.
kifizetni tuti lehet, s akkor szerintem be is.
az létezik, hogy nekünk nem lehet befizetni netellerről? Mert nem látszik, viszont amint országot váltok máris megjelenik netelleres opció.
sziasztok
a novemberi cash race kifizetésére mikor kerül sor? mert én még nem kaptam meg,és érdeklődnék hogy egyáltalán másnak megtörtént-e már a kifizetés???
mire megírtam, már jóváírták a számlámon, így tárgytalan . . .
Nekem még mindig nem.
NL6-on miért 10 dollár a full beülő? Ez felvet bennem egy kérdést BR szempontból, akkor ez most NL10-nek számít igazából, csak kisebbek a vakok?
NL6-on miért 10 dollár a full beülő? Ez felvet bennem egy kérdést BR szempontból, akkor ez most NL10-nek számít igazából, csak kisebbek a vakok?
Sziasztok!
Beszereztem a PT3-at és a Handgrabbert is. A grabber jól működik, teljesen rendben lementett minden handet. Viszont mikor importálok a PT-be, azt írja, hogy "unrecognized format", és kiírja hogy a 2411 fájlból 0 handet importált. Tud valaki segíteni, mi lehet a gond, vagy mit kéne átállítanom?
Köszi
ha az angol verziot toltod le, akkor nem kell handgrabber, settings/hand historynal beallitod, hogy hova mentse a hh-kat, s onnan a HM tuti, d sztem a PT3 is be tudja direktbe importalni.