morZsolt
Válasz CarlosFerreira kommentjére
2017. jún. 6. 20:47

Sziasztok,

lenne pár kérdésem a site-al kapcsolatban, már nagyon régen játszottam itt és nem tudom, hogy milyen mostanában a játékosforgalom. Nap közben mennyire vannak asztalok NL100 és 400 között? Hud működik? Köszönöm előre is a segítséget.

Szia,

Jelenleg NL100-on 14 asztal fut, NL200-on 13-on, NL400-as tét nincs a következő NL500 de ott is fut 13 asztal.
A Partyn CG-ben Anonym Hand History van, azaz működik a HUD, de csak Player1, Player2 stb-nek jeleníti meg a játékosokat.
Érdemes megnézned a 2+2 idevonatkozó topicját, sokan panaszkodnak, hogy valószínűleg sok
reg HH converter programot használ, amivel nagy előnyt szereznek a convertert nem használókkal szemben.

necopor
Válasz pokeradmin kommentjére
2017. jún. 9. 18:16

Én kerestem a 2+2 fórumon, de nem találtam sajnos a topicot. Említettek konkrét programo(ka)t?

hateAllMss
2017. jún. 9. 20:49

Valami Poker planer vagy ilyesmi volt. Régen megtaláltam a hivatalos oldalát, de már nem valamiért. :confused:

time4revenge
2017. jún. 9. 23:23

Покерные программы. Обучение покеру. Авторский покерный софт

Ruszkik árulják , mondjuk ha elkapnak vele akkor minden pénzed repül a számláról.

sztalin
2017. jún. 9. 23:51

Nem egészen értem tiltva a hud a party-n? A HM2 összekavarodik, és Player1-2.. t ír ki és összeadja a handjaikat, szóval használhatatlan, viszont az omaha indicator ment. Elég gagyi cucc, de az alap statokat mutatja. Szóvalm majd még most az is kiderülhet, hogy illegálisan használom?

hateAllMss
Válasz time4revenge kommentjére
2017. jún. 10. 13:07

Ruszkik árulják , mondjuk ha elkapnak vele akkor minden pénzed repül a számláról.

Na, ez olcsóbb, mint a másik program volt. Elég gáz a szitu amúgy, mert úgy érzem legtöbben használnak valamit. Csökkent is a winrate-em az elmúlt hónapokban. :(

Vajon PP-nél meg vannak az eszközök, hogy elkapják az ilyesmit használókat? Nem hinném... :confused:

necopor
2017. jún. 10. 13:41

Köszi mindenkinek az infót!
Én átnéztem a PP oldalát, de nem láttam, hogy lennének szoftverek amik tiltva vannak. A PS-en ugye feltüntették, mit nem lehet használni. Én itt ilyet nem láttam. De lehet, hogy csak én voltam a vaksi.

Tony9
Válasz necopor kommentjére
2017. jún. 10. 13:53

Tesztelte valaki ezt a progit ? Látszódnak a valódi játékosnevek a hudon, nem pedig player1,2-t mutat ?

Tony9
Válasz time4revenge kommentjére
2017. jún. 10. 14:16

Ezt honnan veszed, hogyha elkapnak vele akkor zárolnak ? Olvastad valahol ?

hateAllMss
2017. jún. 10. 14:50

Az angol nyelvű oldalon lett kitárgyalva az 1204. oldalon.

Élő ügyfélszolgálat