Cashbacket mikor írják jóvá ?
Igen, már meg is történt.
azert erdemes lenne frissiteni az infokat, mert ez igy kurrrvaaa gaz
1. a first depo bonusz nem 25%, hanem 12,5% (4000 pontot ker 500 dollarhoz)
2. megkaptam a rakerace penzt, s most derult ki, hogy kezhet kapjam, meg ugyanannyit ki is kell rake-elnem
3. first depoknal nem kaptam free 10-et se nem 10 erteku ticketet
4. rake penz ticket je nem lett kifizetve
akademia, ez nagyon gaaaz, anyam...
2. megkaptam a rakerace penzt, s most derult ki, hogy kezhet kapjam, meg ugyanannyit ki is kell rake-elnem
A kellemetlenségért elnézést kérünk! A problémákkal kapcsolatban felvettük a kapcsolatot a Party Poker-rel, és amint kapunk választ jelezni fogjuk.
A race részvételi feltételei közt szerepel, hogy "a race nyeremény kiutalásához a nyeremény felének megfelelő mennyiségű pontot kell összegyűjteni. Például ha valaki $100-t nyer a race-en, akkor 50 pontot ($50 rake-et) kell összegyűjtenie, hogy ki tudja utalni a nyereményt."
A Party Poker-től azt a választ kaptuk, hogy a pontrendszerük átalakításakor (amikor $1 rake = 1 pontról $1 rake = 1 pontra változott) a bónuszok kijátszásához szükséges pont mennyiségek változatlanok maradtak; így mi tévesen írtuk át a terembemutatóban és a race feltételei közt. A hibát javítottuk, most már mindehol a helyes számok szerepelnek.
A kellemetlenségért minden játékostól elnézést kérünk!
A Party Poker megerősítete, hogy az első befizetésed után megkaptad a $20 ingyen bónuszt, és a race nyeremény melett a tourney dollárokat is megkaptad. Kérlek, ellenőrizd a bónuszok között.
Nálam azt írja, hogy ugyanni pontot rake-eljek, mint amennyit kaptam dollarban.
"Sorry, currently you do not have any Tournament Tickets available."
a 20-as kezdőpakkot valoban megkaptam, csak nem vagtam, hogy az is bonuszba van rejtve, bocsi. ezt tenyleg beneztem.
látom, már ez is javitva lett közben...koszi a gyors reakciot. amugy az meg hogy van, hogy fut a party-s promotok mar egy jo ideje, de tenyleg en vok az elso, aki ezeket eszreveszi???????