azert erdemes lenne frissiteni az infokat, mert ez igy kurrrvaaa gaz
1. a first depo bonusz nem 25%, hanem 12,5% (4000 pontot ker 500 dollarhoz)
2. megkaptam a rakerace penzt, s most derult ki, hogy kezhet kapjam, meg ugyanannyit ki is kell rake-elnem
3. first depoknal nem kaptam free 10-et se nem 10 erteku ticketet
4. rake penz ticket je nem lett kifizetve
akademia, ez nagyon gaaaz, anyam...
igen. es a bonuszok kozt kell aktivalni, hogy kivehesd, affpromo neven van.
igen. es a bonuszok kozt kell aktivalni, hogy kivehesd, affpromo neven van.
automatikusan irjak jova - jathatsz vele, de nem kiveheto, mig nem aktivaltad a bonuszt, ergo termelsz annyi rake-t, mint a nyert összeg.
Hali!
Iphone-ra és Ipad-ra honnan tudnám letölteni a party mobile app-ot. Mert állandóan azt írja, hogy itthona webáruházból nem lehet letölteni. Előre is köszi!
automatikusan irjak jova - jathatsz vele, de nem kiveheto, mig nem aktivaltad a bonuszt, ergo termelsz annyi rake-t, mint a nyert összeg.
kulon kell, parhuzasmosan nem lehet. de ha deaktivalod, mondjuk, a first depot, kesobb tudod folytatni, amint kiporgetted a rakerace bonuszt, sőt igazabol barmikor lehet random az osszes bonusz valtogatni, csak amazok lerajati hataridejere kell tekintettel lenni.
segítsetek picit, botrányos idióta játékkal nyertem egy ilyen 100$ montesino summer special ticketet, de nem értem, mire jó? nem találtam leírva normálisan, lesz egy élő verseny, aminek az első fordulója a kliensben lesz, a többi meg élőben Bécsben augusztusban? lehet belőle 100 igazi $$$-t csinálni valahogy?
(1$-os volt kettő ingyenjegy, ebből lett 5;, aztán 22; aztán 100, így óránként)
van még 4 tiket, mi lesz ha megint nyerek egy 100$ jegyet?
Nekem adott csak úgy egy ilyen jegyet, de ha pontosan elolvasod le is van írva hogy csak olyan induljon el aki az élő versenyen is részt tud venni.
ja hogy te el is olvastad? :) én most utólag próbálom összerakni