Admin
Válasz kacsa1st kommentjére
2017. aug. 31. 13:18

Sziasztok!

Most olvastam a hírekben, hogy újonan regelők 40% cashbacket kapnak 30inc napig. Ez pazar hír és eldöntöttem, hogy kihasználom a lehetőséget.

Viszont lenne pár kérdésem. Volt egy cikk arról hogy a régi inaktív számlák átköthetőek. Ha sikerül átkötni akkor jogosult leszek a 40%-ra és az 500 1st depora is? Annál a cikknél azt olvastam hogy 1-2 hét is lehet mire sikerül az átkötés. Szóval kezdjem azzal, hogy átkötjük (megadom a felhasználó nevem+a regelt email címem), aztán várok még sikerül (ezt honnan tudom meg?). Utána befizetek az adott időintervallumba és ennyi? A depo bonust kérvényeznem kell vagy automatikus illetve mennyi idő van a kipörgetésére?!

Szerk: van külön login név és screen név? Én egyikre emlékszem ami az asztaloknál látszik (sreen name-re) ha más a login name arra 1 tippem van viszont a password-öt nem tudom) gondolom ha sikerül az átkötés majd kérek emlékeztetőt és sima ügy a login ;)

Előre is köszi a választ!

Az átcsatolással jogosult leszel a privát és a shared race-ünkre, illetve ha korábban még soha nem fizettél be, akkor az első befizetési bónuszra is. A 40% fix cashback 30 napig promóció viszont csak az új regisztrációkra vonatkozik, így arra nem leszel jogosult az átcsatolással.

kacsa1st
Válasz pokeradmin kommentjére
2017. aug. 31. 15:05

Thx a gyors választ. Akkor egyelőre skippelem és inkább pokerkings-et fogom kipróbálni.

Masters800
2017. aug. 31. 20:57

Beadta ezt és semmit nem tölt: Másnál is ez van?

Aenima
Válasz Masters800 kommentjére
2017. aug. 31. 22:34

Beadta ezt és semmit nem tölt: Másnál is ez van?

Nálam is mindig ez van. Csak úgy tudom megcsinálni, h uninstallálom, leszedem a friss telepítőt a honlapról és újra telepítem. A note-okat és színezéseket meghagyja a törlésnél, szóval nem szükséges elmentened előtte.
Viszont mostanában mindig vírusosnak érzékeli a honlapról leszedett telepítő file-t a kaspersky. Másnál is így van?

Masters800
Válasz Aenima kommentjére
2017. aug. 31. 22:43

Nálam is mindig ez van. Csak úgy tudom megcsinálni, h uninstallálom, leszedem a friss telepítőt a honlapról és újra telepítem. A note-okat és színezéseket meghagyja a törlésnél, szóval nem szükséges elmentened előtte.
Viszont mostanában mindig vírusosnak érzékeli a honlapról leszedett telepítő file-t a kaspersky. Másnál is így van?

Ha át tudnád küldeni a friss telepítőt megköszönném,mert a honlap blokkolva van.

ria05
2017. szept. 1. 9:53

Nincs blokkolva, hanem másik link van: https://hu.partypoker10001.com/

ria05
Válasz Aenima kommentjére
2017. szept. 1. 9:55

Igen nekem is trójainak jelezte, de ki kell kapcsolni a tűzfalat meg a vírusirtót a telepítésig és jó lesz

crazy3317
2017. szept. 1. 13:25

hol lehet visszaállítani a nyelvet angolra?
illetve a rake race $ mikor íródik jóvá a számlán?

ria05
Válasz crazy3317 kommentjére
2017. szept. 1. 13:52

hol lehet visszaállítani a nyelvet angolra?
illetve a rake race $ mikor íródik jóvá a számlán?

Csak akkor tudsz nyelvet változtatni, ha újra leszeded. Ott kéri a nyelv választást

gzp74
2017. szept. 1. 16:44

Itt sem ment az update. Szóval uninstall, letöltése az új telepitőnek, és install.
Ja inkább el sem indul, mert igy érdekesebb a napom...:( ty Party (a lényeg, hogy csilliárdokért akartok cégeket venni, de nem futja egy normális póker szoftverre....)
Valakinek vmi ötlete, hogy miért nem indul el a telepitő? Nincs hibaüzenet, rendszergazdaként inditom..plussz multkori update-nél ugyanigy csinalva nem volt gond. Előre is köszi.

Élő ügyfélszolgálat