Sziasztok,
nem tudok belépni, mert elindul az update progresszcsík és nem halad. Többször próbálva is ugyanez az eredmény. Nálatok működik?
Sziasztok,
nem tudok belépni, mert elindul az update progresszcsík és nem halad. Többször próbálva is ugyanez az eredmény. Nálatok működik?
Köszönöm, akkor nálam ma ennyi a party.:) Talán holnapra megjavul.
Nálam is ezt csinálja mindig, erre én: uninstall, letöltés, újratelepítés, és fut
Nálam felfrissített és be tudok lépni.
Hi! A teremnek van magyar ügyfél szolgálata vagy csak angolul érdemes mailt küldeni?
Sziasztok!
Nem tudok belépni, mert elfelejtettem a jelszavam, ezért újat kértem, de a kiküldött emailben hiába kattintok a "Create new password"-re, nem tudja megnyitni a böngésző(egyik sem). Sokáig próbálja betölteni, majd ezt írja ki: "A webhely nem érhető el A kapcsolat alaphelyzetbe állt." Ezen kívül minden weboldalt meg tudok nyitni amúgy. Mi lehet a gond? köszi
Szedd le a zenmate progit a böngésződbe(VPN), kapcsold azt be németre és kérj új passt. Akkor már megnyitja.
Köszi, azóta már sikerült TOR-ral! A Zenmate amúgy fent van, csak nem tudom hogy kell bekapcsolni, regisztrálni kell hozzá? Mert hiába adtam meg a mailcímem, nem küldött semmit...
Nem tudok belépni, helyette ezt írja:
"Page failed to load"
(link - nem írom ki)
Error:UNKNOWN( -130 )
Viszont ha a fenti linket kimásolom és bírom egy böngészőbe, akkor semmi gond, felhozza a login képernyőt rendben.
Másoknál mi a helyzet?
Köszi