iKeksz
Válasz lecso10 kommentjére
2018. aug. 31. 15:41

Ha trackel, akkor lehet, h a chat ablakra teszi. Nem nézted még?

Hogy érted, hogy a chat ablakra teszi? Néztem az asztalon a chat beállítást ott a Dealer type-nál az all actions és a chat otions-nál a player chat pipa.

lecso10
Válasz iKeksz kommentjére
2018. aug. 31. 19:00

Nem ismerem a party-t, de a full tilten csinálta egy időben azt,h a chat ablakra illesztette rá a hudot. 5x leszoptam magam mire rájöttem,m le volt csukva nekem mindig a chat ablak. :)

iKeksz
Válasz lecso10 kommentjére
2018. aug. 31. 19:34

Nem ismerem a party-t, de a full tilten csinálta egy időben azt,h a chat ablakra illesztette rá a hudot. 5x leszoptam magam mire rájöttem,m le volt csukva nekem mindig a chat ablak. :)

Itt más lehet a probléma sajnos.

maxzol22
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. aug. 31. 22:07

Sziasztok!

HUD os kerdes :)

Most tertem at ide , a p..starsrol , mert nem tetszet a lobby szine ott :)

Kerdes mivel 98%-ban PLO omaha, es omaha HI/low-t jatszok, jol jonne egy kis HUD.

Mivel OM2 van , nem igazan mukodik, erdemben csak ugye sessionon belul, az meg hosszutavon kevesnek erzem.

Valakinek van esetleg valami jo tippje mit lehetne ilyen szituban csinalni.

Akkar barmi mas szoftver ami segitene , azert Omaha kozben jol jonne nehanyszor :)

Masters800
Válasz maxzol22 kommentjére
2018. aug. 31. 22:24

Az a helyzet hogy mindenki csak session statokat lát, mint te.

maxzol22
2018. aug. 31. 23:36

Ettol tartottam,de gondoltam az a biztos ha megkerdezem.

Akkor ugy nezz ki igy veszem fel a harcot Partyn :)

lecso10
Válasz maxzol22 kommentjére
2018. szept. 1. 8:59

Hi!

Jól értelmezem a dolgokat, hogy ha regisztrálok a terembe, akkor az első befizetésemhez kapok 22$-nyi ticketet, de ha az akadémián keresztül regelek, akkor kapok a tickettek mellé még egy max 500$-ig terjedő 100%-os wellcome bónuszt is? Vagy csak az üdvözlő bónuszt kapnám így?

Akadémiás regisztrációnál kell valahol külön jelölni ha igényt tartanék az üdvözlő bónuszra vagy az aktiválódik magától ha a leírtak szerint regelek?

törpiszörpi
2018. szept. 1. 15:32

igen így van gl! :)

iKeksz
Válasz iKeksz kommentjére
2018. szept. 1. 20:13

Hello, a frissítés óta nem jelenik meg a PT4 HUD-om a versenyeken. Valaki tudna segíteni? A view active tables és az import statusnál megjelenik, de az asztalon már a HUD nem...

A Pt4 support segített és küldött egy korábbi pt4 verziót, mert írták, hogy a legfrisebb verzióval valóban nem működik mindenkinek a hud.

törpiszörpi
2018. szept. 1. 20:57

van ez a promó.. hogy minden nap van esélyed nyerni 4 tikett közül Powerfest 1.1$ 5.5$ 16.50$ és 5200$ az 5200$os tikettre vajon van reális esély? vagy 200 account kellene hozzá?

Élő ügyfélszolgálat