Ha trackel, akkor lehet, h a chat ablakra teszi. Nem nézted még?
Nem ismerem a party-t, de a full tilten csinálta egy időben azt,h a chat ablakra illesztette rá a hudot. 5x leszoptam magam mire rájöttem,m le volt csukva nekem mindig a chat ablak. :)
Nem ismerem a party-t, de a full tilten csinálta egy időben azt,h a chat ablakra illesztette rá a hudot. 5x leszoptam magam mire rájöttem,m le volt csukva nekem mindig a chat ablak. :)
Sziasztok!
HUD os kerdes :)
Most tertem at ide , a p..starsrol , mert nem tetszet a lobby szine ott :)
Kerdes mivel 98%-ban PLO omaha, es omaha HI/low-t jatszok, jol jonne egy kis HUD.
Mivel OM2 van , nem igazan mukodik, erdemben csak ugye sessionon belul, az meg hosszutavon kevesnek erzem.
Valakinek van esetleg valami jo tippje mit lehetne ilyen szituban csinalni.
Akkar barmi mas szoftver ami segitene , azert Omaha kozben jol jonne nehanyszor :)
Az a helyzet hogy mindenki csak session statokat lát, mint te.
Ettol tartottam,de gondoltam az a biztos ha megkerdezem.
Akkor ugy nezz ki igy veszem fel a harcot Partyn :)
Hi!
Jól értelmezem a dolgokat, hogy ha regisztrálok a terembe, akkor az első befizetésemhez kapok 22$-nyi ticketet, de ha az akadémián keresztül regelek, akkor kapok a tickettek mellé még egy max 500$-ig terjedő 100%-os wellcome bónuszt is? Vagy csak az üdvözlő bónuszt kapnám így?
Akadémiás regisztrációnál kell valahol külön jelölni ha igényt tartanék az üdvözlő bónuszra vagy az aktiválódik magától ha a leírtak szerint regelek?
igen így van gl! :)
Hello, a frissítés óta nem jelenik meg a PT4 HUD-om a versenyeken. Valaki tudna segíteni? A view active tables és az import statusnál megjelenik, de az asztalon már a HUD nem...
van ez a promó.. hogy minden nap van esélyed nyerni 4 tikett közül Powerfest 1.1$ 5.5$ 16.50$ és 5200$ az 5200$os tikettre vajon van reális esély? vagy 200 account kellene hozzá?