kb 5 mtt-ét meg 5 spint toltam party-n lifetime. Gondolom csalogatna,de nem adom olcsón magam:)
Nem tudja valaki 6max MTT satellite-nél miért nincs PT4 HUD? Más 6max tornán meg van...
Kedvés Ügyfelünk,
Köszönjük, hogy a bwin.com szolgáltatásait használja. Sajnálattal kell értesítenünk Önt, hogy az Ön országából a jövőben nem fogadhatunk ügyfeleket. Hogy a megfelelő időpontig bezárhassuk a bwin.com oldalt, de elérhetővé tegyük egyenlegét, egy új számlát hoztunk létre Önnek a Sportingbull.com oldalon. A Sportingbull.com tulajdonosa és üzemeltetője a Geokul Limited, melynek központja és szabályozása Máltán van.
Számlájához a Sportingbull.com oldalon a korábban használt felhasználónévvel és jelszóval fér hozzá.
Fontosabb adatok a Sportingbull.comról:
Egy EU licencet birtokló sportfogadás és kaszinó
Sport piacok és játékok széles választéka
Nagyvonalú promóciók és bónuszok
Biztonságos befizetési és kifizetési módok
Mindezeken felül a Sportingbull.com összeállított egy üdvözlő csomagot Önnek, melyet számláján talál az első belépése után. Ha bármilyen problémája van a belépés során, kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.
Látogassa meg a hu.sportingbull.com oldalt most
sportingbet is, szerintem party is hamarosan!
bejelentkezés
Mi van a Partyval, hogy tegnap óta nem lehet belépni se? Azt írja, komoly technikai gondokkal küzdenek.
Frissítsd, vagy telepítsd újra.
Köszi, frissítést nem engedi, újratelepítést hogy kell, hogy megmaradjanak a beállításaim, hand history, stb? simán töröljem le, és úgy?
Meg akkor miért írja ki ezt: "Elnézést kérünk, jelenleg technikai gondokkal küzdünk. Későbbi próbálkozás ajánlott."
Na, közben sikerült, jó ez az új dizájn, mióta van? remélem felhasználóbarátabb, mint ami eddig volt.
á, ugyanolyan szar
Help, gyors segítség kéne!
Verseny közben valahogy átállítottam vmit, és nem a zsetonszámot mutatja(ahogy szokta), hanem hogy hány nagyvaknyi :S és ez eléggé zavar, de nem találom hol kell visszaállítani?