Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
csiga19794
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. szept. 6. 5:54

kb 5 mtt-ét meg 5 spint toltam party-n lifetime. Gondolom csalogatna,de nem adom olcsón magam:)

Pedro83
2018. szept. 8. 12:09

Nem tudja valaki 6max MTT satellite-nél miért nincs PT4 HUD? Más 6max tornán meg van...

jacsapapa
2018. szept. 11. 19:19

Kedvés Ügyfelünk,

Köszönjük, hogy a bwin.com szolgáltatásait használja. Sajnálattal kell értesítenünk Önt, hogy az Ön országából a jövőben nem fogadhatunk ügyfeleket. Hogy a megfelelő időpontig bezárhassuk a bwin.com oldalt, de elérhetővé tegyük egyenlegét, egy új számlát hoztunk létre Önnek a Sportingbull.com oldalon. A Sportingbull.com tulajdonosa és üzemeltetője a Geokul Limited, melynek központja és szabályozása Máltán van.

Számlájához a Sportingbull.com oldalon a korábban használt felhasználónévvel és jelszóval fér hozzá.

Fontosabb adatok a Sportingbull.comról:

Egy EU licencet birtokló sportfogadás és kaszinó
Sport piacok és játékok széles választéka
Nagyvonalú promóciók és bónuszok
Biztonságos befizetési és kifizetési módok
Mindezeken felül a Sportingbull.com összeállított egy üdvözlő csomagot Önnek, melyet számláján talál az első belépése után. Ha bármilyen problémája van a belépés során, kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Látogassa meg a hu.sportingbull.com oldalt most

jacsapapa
Válasz Pedro83 kommentjére
2018. szept. 11. 19:19

sportingbet is, szerintem party is hamarosan!

hétpár
Válasz jacsapapa kommentjére
2018. szept. 25. 7:57

bejelentkezés

Mi van a Partyval, hogy tegnap óta nem lehet belépni se? Azt írja, komoly technikai gondokkal küzdenek.

VWRoli
Válasz hétpár kommentjére
2018. szept. 25. 8:35

Frissítsd, vagy telepítsd újra.

hétpár
Válasz VWRoli kommentjére
2018. szept. 25. 9:09

Köszi, frissítést nem engedi, újratelepítést hogy kell, hogy megmaradjanak a beállításaim, hand history, stb? simán töröljem le, és úgy?

Meg akkor miért írja ki ezt: "Elnézést kérünk, jelenleg technikai gondokkal küzdünk. Későbbi próbálkozás ajánlott."

hétpár
2018. szept. 25. 9:50

Na, közben sikerült, jó ez az új dizájn, mióta van? remélem felhasználóbarátabb, mint ami eddig volt.

sztalin
2018. szept. 25. 11:44

á, ugyanolyan szar

ivanesz
2018. szept. 25. 13:02

Help, gyors segítség kéne!

Verseny közben valahogy átállítottam vmit, és nem a zsetonszámot mutatja(ahogy szokta), hanem hogy hány nagyvaknyi :S és ez eléggé zavar, de nem találom hol kell visszaállítani?

Nem állítottál át semmit ,random váltogatja nálam is.****ig vagyok vele én is,megoldást még nem találtam rá.Talán valaki tudja a megoldást...
Előre is köszi

Élő ügyfélszolgálat